Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya’ya Kaliteli ve Nitelikli Bir Eğitim Kurumu Kazandırılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Aydoğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Başkan Samanlı Geleceğimizin Mimarı Değerli Öğretmenler

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesajı Yayımladı

Başkan Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Değerlerimizi Özümsemiş Nesillerin Yetişmesi Öğretmenlerimizin Elindedir”

Başkan Güder’den Öğretmenler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı Yayımladı

Başkan Gürkan Öğrencilere 50 Adet Tablet Hediye Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Yetimler Kervanı Derneği işbirliği ile ‘Büyük Yürekli Ressamlar Buluşuyor’ projesi gerçekleştirildi.

Sağlık Çalışanlarına Vefa

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

Malatya Eğitime Dönüştür’en iller arasına girdi

Turkcell, tekno atıkların geri dönüşümünden elde edilen geliri ‘Eğitime Dönüştür’ projesiyle çocukların nitelikli eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

2021 LGS'nin tarihi belli oldu

2021 LGS'nin tarihi belli oldu

MTÜ-KAMER Kuruldu

MTÜ-KAMER Kuruldu

5.Kuzey Uluslararası Ekonomi Konferansı sona erdi.

5.Kuzey Uluslararası Ekonomi Konferansı sona erdi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan TÖTM Onkoloji Hastanesi’nin Açılışını Yaptı

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İnönü Üniversitesi TÖTM Onkoloji Hastanesi’nin Açılışını Yaptı

MTÜ’nün ikinci merkez yerleşkesindeki ilk açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı

MTÜ’nün ikinci merkez yerleşkesindeki ilk açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan’dan MTÜ’ye ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret etti.

Okul Öncesi İçin'e Twinning Projesi

Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Zeynep KARAKUŞ'tan 'eTwinning' Projesi yarınlarımız için anlam kazandıracak.

İki üniversite arasında işbirliği protokolü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve KKTC Yakın Doğu Üniversitesi arasında 'Alaşya'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne' ve 'Benim Müzem' yarışmalarının düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

İDDEF Burkina Faso'da 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi

İslam dünyasına daha verimli ve kaliteli bir İslami eğitim sunmak için çalışan İDDEF, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'da 'eğitim atölyesi' çatısı altında 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi. İDDEF Burkina Faso Temsilcisi Ali Ghaname, Kur'an-ı Kerim ve şer'i ilimler tahsil edecek talebelerimiz için var olan uygulamaları ve yeni yöntemleri ele alarak titiz bir çalışmayla özel bir eğitim müfredat programı ortaya çıkardık dedi.

İbn Haldun Üniversitesi müfredat çalıştaylarının 7'ncisi gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi, 'fikrî bağımsızlık' hedefi doğrultusunda, sosyal bilimlerde mevcut hakim paradigmaya mahkum olmamak adına yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İbn Haldun Üniversitesi Müfredat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, özgün ve evrensel nitelikte yeni bir müfredat ve eğitim programı geliştirmeye dönük çalışmalarına hız verdi.

ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı

ING Türkiye'nin Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı. Aile şirketlerinin üniversite mezunu yeni nesil üyelerine 'yönetici geliştirme' ve 'kurumsallaşma' eğitimi veren ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'ne kayıt dönemi 22 Ekim'e kadar devam edecek.

Türk kültürü, iş birliği protokolüyle dünyaya tanıtılacak

Türk Halklarının gönül birlikteliğini ve kardeşliğini güçlendirmek, ortak Türk kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalar yapan Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) ve Girne Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Toplam 359 haber.