Eğitim

Eğitim Haberleri

Kendi mezuniyetlerini, kendileri hazırladı…

Üsküdar’da renkli ve coşkulu diploma heyecanı!

LGS Sınavını Kazanan Öğrenciler Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Toplumumuzun, Milletimizin Ve Ülkemizin İstikbali Yetiştireceğimiz, Eğitim Vereceğimiz Çocuklarımızın Üzerindedir”

Merci, Dikey Geçiş Sınavı İçin De Öğrencilere Danışma Hizmeti Veriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nde Dikey Geçiş Sınavı’na giren adaylar için ‘DGS Tercih Danışmanlığı’ hizmeti veriliyor.

AKÇADAĞDER'den Matematik Kursu

Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağ Dayanışma Derneği her alanda gönüllere dokunan hizmetleri yaparken Eğitim konusunda ise Herkese örnek olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Personeline Arama Kurtarma Eğtimi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gönüllü personeli AFAD’tan hafif arama ve kurtarma eğitimi aldı.

Üniversite tercih süreci 20 Ağustos’ta sona eriyor

Üniversite tercihlerini son güne bırakanlar dikkat

Başkan Seçer’den Büyükşehir Personeline Mesleki Eğitim Sertifikası

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği protokolü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nce yürütülen mesleki eğitim çalışmaları kapsamında düzenlenen kurslar ilk mezunlarını verdi.

Malatya’da 45 Öğrenci YKS’de İlk Bine Girdi

26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) istatistik verileri açıklandı. 2021 YKS istatistik bilgilerine göre Malatya’da 45 öğrenci ilk bine girerek derece elde etti.

Başkan Seçer, Büyükşehir’in Üniversite Tercih Danışmanlığı Desteğinden Faydalanan Öğrencilerle Buluştu

Başkan Seçer, MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nin sağladığı ‘Üniversiteye Giriş Tercih Danışmanlığı Desteği’ kapsamında öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile bir araya geldi

Sağlıklı Bir Gelecek İçin Doğru Tercih Önemli

Malatya Kent Konseyi kurumlar arası işbirliği ile düzenlemiş olduğu programlara aralıksız devam ediyor.

Başkan Güder Üniversite Battalgazi’de Ayrıcalıktır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederek, iki üniversitesi bulunan Malatya’nın üniversite öğrencileri için bulunmaz bir şehir olduğunu ifade etti. Başkan Güder, tercih yapacak öğrencileri Malatya’ya davet etti.

Rektör Karabulut Üniversite Yolunda Programının Konuğu Oldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, TV 100'de Bengü Kantekin'in sunduğu 'Üniversite Yolunda' programına konuk olarak, tercih dönemine yönelik Malatya Turgut Özal Üniversitesi hakkında merak edilenleri cevaplayarak, üniversitenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

YKS’de Barajı Geçen Öğrenciler Avantajlı

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite tercih dönemi başlıyor. Zorlu geçen YKS sonrası adaylar 05 -13 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini yapabilecek.

Karamel Kreş Kurucusu Şentürk’ten Aşı Olun Çağrısı

Karamel Anaokulu kurucu Müdiresi Hilal Şentürk Artan Covid-19 vakalarına karşı Aşı olun çağrısında bulundu.

Başkan Gürkan, Öğrencileri Malatya’ya Davet Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan ve tercih yapacak olan öğrencileri tebrik ederek öğrencilerin tercihlerini Malatya’ya yapmaları konusunda davette bulundu.

Üniversite adayları için tercih maratonu başlıyor

Adaylar başarı sırasına göre tercih yapmalı

Turgut Özal Üniversitesinde 3. Mezuniyet Töreni yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesi ile Akçadağ, Arapgir, Battalgazi, Darende Bekir Ilıcak, Doğanşehir Vahap Küçük, Hekimhan Mehmet Emin Sungur, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Yeşilyurt Meslek Yüksekokullarında mezun olan 692 öğrenci için 3. Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Toplam 359 haber.