Eğitim

Eğitim Haberleri

Kurumlara Yönelik Afetlerde Yapılması Gerekenler Konulu Eğitimler Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların afetlerde yapması gerekenlerle ilgili bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Çınar, Üniversite Öğrencileriyle ‘Tecrübe Paylaşımı’ Programında Bir Araya Geldi

“İyi Bir Kariyer ve Meslek İçin Çok Çalışmalı, Emek Vermelisiniz”

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: Engellileri En Çok Dışlanma Yaralıyor

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, engellilerin toplumsal hayata katılımı ve toplumdaki engellerin kaldırılmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Başkan Güder Öğretmen Hakkı, Ana-Baba Hakkıyla Bir Tutulmuştur

Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle “Can Verip Destanlaşanlar” adlı kutlama programı düzenlendi.

Öğretmen Ve Öğrencilerden Başkan Gürkan’a Ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kerem Şaheser Kreşi Kurucu Üyesi Şahide Baran ve kreş öğrencilerini kabul ederek bir süre sohbet etti.

Vali Baruş’a Öğretmenlerden Ziyaret

Vali Baruş, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.

Yabancılar Türkçe’yi ATASEM’de öğreniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi’nde (ATASEM) Antalya’da yaşayan yerleşik yabancılara Türkçe dersleri ile destek oluyor. 475 yabancı kursiyer ATASEM’de Türkçe öğreniyor.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Öğrencilere Anlamlı Konferans

15 Temmuz Milli İrade Ocakları 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere 15 Temmuz gerçeklerini anlatarak birlik ve beraberlik için konferans düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite eğitim desteğine hak kazananlar belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği vizyonu doğrultusunda ihtiyaç sahibi 5 bin ailenin üniversitede okuyan çocuğuna verilecek eğitim desteğine hak kazananlar belli oldu.

Hafız Ortaokulu Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği

TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu, "Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği" verildi

Battalgazi Belediyesi’nden Özel Çocuklara Fotoğraf Çekimi Eğitimi

Battalgazi Belediyesi tarafından özel çocuklara yönelik ‘Hayata Gülümse’ projesi düzenlendi. Proje kapsamında özel çocuklara fotoğraf çekimi eğitimi verildi.

Meslek Fabrikası’nda 75 branşta kurs veriliyor

“Bacasız fabrika”da eğitimler başladı

Bir Yaş Günü Hikayesinden Yüreklere Dokunan Etkinlik

Öğretmen Olmak, Sadece Derse Girmek Değil…' diyen, nefsin ötesinde yüreklere dokunarak, hayata anlam katan öğretmen olmak denir ya…

Yeşilyurt Belediyesi, İHA-0 İHA-1 Drone Ticari Pilot Sertifika Eğitim Kursu Açıyor

Yeşilyurt Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Desteklenen "Kiltepe Kadın Mesleki Eğitim Merkezi Ve Yaşam Alanı Projesi " kapsamında, İHA 0 – İHA 1 Drone Ticari Pilot Sertifika Eğitim Kursu açacak.

Hayatın Her Alanında İtfaiye Vardır

Özellikle yangınlar sırasında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası afet durumunda vatandaşlara en hızlı şekilde ulaşmak amacıyla hizmetiçi eğitim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, aynı zamanda yangınlara karşı halkı bilgilendirmek amacıyla da kurum dışı eğitim çalışmalarında bulunuyor.

EGİAD'dan Y ve Z Kuşağı Değerlendirmesi

İş verenler özgürlüklerine düşkün, seçici ve otoriteye meydan okuyan görüşleri ile iş dünyasına damga vuran y kuşağı ile çalışmaya alışa dursun, ekonomi dünyası şimdi de z kuşağı ile yeni bir döneme girdi.

Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden eski Yimpaş Binasına Teknik Gezi

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. M.Burhan Karakoç, öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte güçlendirme çalışmalarının devam ettiği eski YİMPAŞ binasına bir teknik gezi düzenlediler.

Kızılay Akademi İle Yenilikçi Yaklaşım

Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılay, 153 yıllık tecrübesiyle insani faaliyetlerinin yanı sıra bilgiye duyulan ihtiyacı karşılamak için de akademik faaliyetlerini sürdürüyor.

İzmir trafiğinde deniz ferahlığı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in deniz ulaşımını güçlendirme hedefi doğrultusunda son iki yılda yolculuk sayıları yüzde 30 arttı.

Toplam 359 haber.