Eğitim

Eğitim Haberleri

ABB’nin İngilizce Yaz Kampı’na Yoğun İlgi: Başvurular Tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen ve Başkentli öğrencilerin yaz tatilinde de daha verimli ve daha eğlenceli bir eğitim hayatı sürdürebileceği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Tercihi ‘SBTÜ’ Olan Başarılı Öğrencilere Belediye’den Burs Desteği...

Sivas Belediyesi ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında başarılı öğrencilerin desteklenmesi amacıyla protokol imzalandı.

Yaz Okulu Öğrencileri Hayvanat Bahçesini Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği ile ortak olarak gerçekleştirilen ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu Programları çerçevesinde eğitim gören öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hayvanat bahçesini gezdi.

Malatya TSO’da Meslek Liseleri’nin tanıtımı yapıldı

LGS tercih sürecinde meslek liselerinin daha fazla tanınması ve farkındalık oluşturulması adına Malatya TSO’da “Mesleki Eğitime Değer Kat, Fark Yarat” temalı toplantı düzenlendi.

İspendere Şifalı İçmeleri’nde Farkındalık Yaratan İzcilik Kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla 3 günlük “İspendere İzcilik Şifa Kampı”nın startı verildi.

Öğrenciler Güzel Bir Eğitim Formasyonu Kazanıyorlar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semt Konakları’nda başlayan Yaz Okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle verilen eğitimler hakkında sohbet etti.

Büyükşehir Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin katılımıyla üç gün sürecek olan eğitim semineri başladı.

Büyükşehir’in Yeni Dönem Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kurs Başvuruları 20 Haziran’da Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları için yeni dönem ön kayıt başvuruları 20 Haziran’da başlıyor.

Başkan Şengönül: YKS Sınavına Girecek Tüm Kardeşlerime Başarılar Diliyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 18 Haziran’da YKS Sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilediği bir basın açıklaması yaptı.

YKS 18-19 Haziran da Yapılacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de 18-19 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yks Öncesi Ailelere Önemli Öneriler!

Yks Öncesi Ailelere Önemli Öneriler! Sınav döneminin aynı zamanda öğrencilerin içinde bulunduğu bir gelişim dönemi olduğu unutulmamalıdır.

İnönü Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

İnönü Üniversitesi'nde 2021- 2022 Akademik Yılı 6000 öğrencinin mezun olduğu Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Başkan Büyükkılıç, İlk Mezunların Heyecanına Ortak Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

YKS’ye Son 10 Gün.

Peki Öğrenciler Bu Süreci Nasıl Değerlendirmeli?

8. Uluslararası Türkiye Moleküler Biyoloji Derneği Kongresi

MolBiyoKon’22, 9-12 Haziran 2022 Tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek

Başkan Gürkan, Malatya’ya Eğitim Anlamında Yoğun Yatırımlar Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesinde yapılan Akmercan Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Özdemir Pütürge İlçesine Ziyarette

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Pütürge ilçesine ziyarette bulundu.

Battalgazi Belediyesi'nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi'nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

MTÜ'de 'Sıra Dışı İşler' Mezuniyet Sergisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu'nda Dünya Çevre Günü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen 'Sıfır Atık' projesi kapsamında 'Sıra Dışı İşler' Mezuniyet Sergisinin açılışı yapıldı.

Toplam 357 haber.