Gündem

Gündem Haberleri

Kızılay Yetimlerin İhtiyaçlarını Ramazan’da Da Karşılıyor

Türk Kızılay, şubeleriyle birlikte her yıl yaklaşık 50 bin ebeveyn kaybı yaşamış çocuğa yönelik ayni veya nakdi yardım çalışmaları yürütüyor.

Elektrikli Araçların Periyodik Bakımları Nasıl Yapılır?

Günümüzde çevre dostu ve sürdürülebilir bir geleceğe doğru atılan önemli adımlardan biri, elektrikli araçların yaygınlaşmasıdır.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tıp Fakültesi öğrencilerinden öğrenci temsilcisi Ezgi Demircan yaptı.

Gözde Sağlık Grubu 14 Mart'ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu'nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

Yardımseverler Kızılay Eliyle Destek Oluyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

TSO üyelerinin sorunları Vergi Dairesi Başkanına iletildi

35. Vergi Haftası dolayısıyla Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı’yı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Oda üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunları iletti.

Başkan Gürkan Türkiye’nin Şehir Merkezindeki En Büyük Parkı Da Burasıdır.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 100. Yıl Kent Parkı’nda incelemelerde bulundu. Önümüzdeki hafta sonu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Kent Parkı’nın inceleme programında konuşan Başkan Gürkan, Türkiye’nin en büyük parklarını Malatya’da oluşturduklarını vurguladı.

MASKİ Whatsapp Dijital Asistan Hattı Devrede

(MASKİ) Genel Müdürlüğü, 0 532 469 95 44numaralı Whatsapp Dijital Asistan Hattı'nı kurdu. Uygulama 7/24 hizmet verecek.

Prof. Dr. Naci Görür İzmirlilerle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Afetlere Hazır ve Dirençli İzmir” vizyonu çerçevesinde düzenlenen ortak akıl buluşmaları devam ediyor.

Kadın Girişimciler İş Hayatında Nasıl Daha Başarılı Olabilir?

Kadın girişimcilerin iş hayatında başarılı olmaları, sadece bireysel yeteneklerine değil, aynı zamanda etkili stratejilere dayalı bir çaba ve destek ağının varlığına da dayanır.

CHP Arguvan Güllü Tuncer'i Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.

Malatya’da İl Güvenlik Ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi.

Mansur Yavaş Dijital Hayvanat Bahçesini Büyükelçilere Tanıttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son teknolojiyle oluşturduğu ve kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi’ni Başkente kazandırdı.

Bilimin Kalbi Erzurum Deprem Çalıştayı’nda Attı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Depreme Dirençli Kentsel Dönüşüm Erzurum” çalıştayı ülke genelinde de yoğun ilgi gördü.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur'un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Evren' Emeği Geçen Herkese Esnaflarımız Adına Teşekkür Ederim'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise Bakan Bolat'ın duyurduğu esnafa kredi Müjdesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplam 2230 haber.