Gündem

Gündem Haberleri

Malatya’da Görev Yapan Basın Mensuplarına Konut Yapılmalı

Malatya’da Görev Yapan Basın Mensuplarına TOKİ marifetiyle konut yapılmalı

AKÇADAĞDER Gazetecileri Unutmadı

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen özel programda basın mensuplarını onurlandırdı.

Başkan Kocagöz’den, Duyarlı Personele Ödül

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, içinde 5 adet çeyrek altın bulunan çantayı bularak sahibine teslim eden Temizlik İşleri personeli Özkan Koçak’ı tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

Baltacı Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Göller Köyü Eşraflarından olan BİMYAD Genel Başkanı Gazeteci Selim Apohan’ın Kaynı Hacı Bayram Baltacı vefat etti.

Başkan Karademir Basın Halkın Haber Alma Özgürlüğünün En Önemli Teminatıdır.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir

AKOM’dan Yağmur Müjdesi

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı.

Kapalı Otoparklar Hayati Tehlike Yaratabiliyor!

Kapalı otoparklarda araçların egzoz dumanları sebebiyle oluşan karbonmonoksit ve azotmonoksit gazlarına dikkat! Bu gazların yüksek konsantrasyonlarda birikmesi, sizi zehirleyebilir.

MAGİNDER Vali Seddar YAVUZ’a Hayırlı Olsun Ziyarettin De Bulundu

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER), Malatya Valisi olarak Atanan Seddar YAVUZ'ı makamında ziyaret etti.

Elif Buse Doğan Ve Alişan Malatyalılarla Buluştular

26'ncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Elif Buse Doğan ve Alişan sahne aldı. Malatyalı sevenleriyle buluşan ünlü sanatçılar, sahnede güzel anlara imza attılar.

Çevre Yolu 2 Gün Trafiğe Kapalı

Çevreyolu yenileme ve iyileştirme çalışmaları çerçevesinde 22-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan asfalt serim çalışmaları nedeniyle Battalgazi altgeçidi girişi ile Sancaktar Mezarlığı arasındaki güzergâh iki gün süre ile trafiğe kapatılacak.

Vali Seddar Yavuz Kurum Müdürleri İle Birlikte Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Seddar Yavuz, 6 Şubat sonrası İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum müdürleri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Hukuksuzluğa İmza Atılarak Anayasal Haklar Gasp Ediliyor!

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda vergi paketi görüşmeleri esnasında verilen önerge ile Toplu Sözleşme İkramiyesi yeniden kabul edildi.

MAGİNDER, Malatya’yı aşure programında birleştirdi

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) tarafından gerçekleştirilen aşure programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Vali Seddar Yavuz Göreve Başladı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Ankara'ya gitmesiyle Birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valisi olarak atanırken bugün itibarıyla görevine başladı.

AKÇADAĞDER Yönetiminden Esenlik Genel Müd. Tay’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Esenlik Şirketi Genel Müdürü Veysel Tay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Er Malatya Sahipsiz Diyenin Aklından Şüphe Ederim.

Kışla Caddesi’ni içine alan Saray Mahallesi rezerv alanında başlayan kentsel yenileme çalışması ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunmak istiyoruz.

AKOM Uyardı Afrika Sıcakları Devam Ediyor

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul başta olmak üzere yurdun tamamına yakın bölümünde Afrika ve Basra kökenli sıcak hava dalgalarının etkili olduğunu açıkladı.

TİMBİR Malatya Temsilciliğine İskender Yılmaz Atandı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Malatya Temsilciliği görevine Gazeteci İskender Yılmaz atandı.

Erzurum ‘Sel’in Yaralarini Sariyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, selden dolayı zarar gören yerleşim yerlerinde vatandaşların yaralarını sarıyor.

Toplam 2435 haber.