Eğitim

Eğitim Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Ev Sahipliği’nde Yeni Turizm Çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, gerçekleştirilen Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Gaziantep Turizm Çalıştayı düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ve Koç Holding A.Ş. Arasında İş Birliği

Koç Holding A.Ş. tarafından yaptırılan Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımızı 5 Şubat 2024 tarihinde ziyarete gelen Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesini de ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden Personeline Seminer

Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla Elazığ Belediyesi Personeline Sigarayı Bırakma semineri verildi.

Merci Merkezlerinde, 2 Bin 597 Öğrenciye 15 Bin 85 Kez Hizmet Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4 yıldır hizmet veren MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezleri’nin verdiği rehberlik ve psikolojik danışmanlık destek hizmetleri sayesinde Mersin’de öğrenciler hep bir adım önde.

Eğitimde Fırsat Eşitsizliği Büyükşehir’le Ortadan Kalkıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in ‘Eğitimde fırsat eşitliği’ne verdiği önem doğrultusunda, kentin her bölgesindeki öğrencilerin eşit ve nitelikli eğitim alması için çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kpss Tekrar Kampına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda geleneksel hale getirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı tekrar dersleri başladı.

Vatman Adayları Eğitimlere Başladı

Eskişehir’de toplu taşımanın kalbi olan ve günlük 120 binden fazla yolcu taşıyan ESTRAM’da yeni vatman adayları eğitimlere başladı.

2023-2024 Akademik Yılı Acılış Programı Gerçekleştirildi

2023-2024 Akademik Yılı Açılış Toreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Zorlu Töre’nin teşrifleri ve verdiği ilk ders ile gerçekleştirildi.

İtfaiye Teşkilatı Yangın Ve Doğal Afetlere Karşı Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilere, iş yerlerine ve vatandaşlara yönelik yangın, sel, deprem, su taşkınları ve deprem ile ilgili bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor.

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Geleceğimiz olan çocuklarımızı ara tatilde sevindirmek istediklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ...

Ortaokul Öğrencilerine Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili nedeniyle 14 ortaokulda 6 bin 335 öğrenciye, ara tatillerini kıymetli bir şekilde geçirmeleri amacıyla ‘Güz Tatili Değerlendirme Kitap Seti’ dağıtımı gerçekleştirdi.

Su Altı Arama Kurtarma Ekibi Eğitim Kampını Başarıyla Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekibi kamp eğitimini tamamlayarak, Malatya’ya döndü. Bu yıl Antalya ve Aydın illerinde kamp eğitimlerine katılan Su Altı Arama Kurtarma ekibi 15 gün süren eğitimle yeni teknikler hakkında da çalışmalar gerçekleştirdiler.

MABEM’de Deneme Sınavları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde (MABEM) ortaokul öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapılıyor.

Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında, Malatya İl Müftülüğü ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Cumhuriyetin 100.Yılında Teknoloji Ve Eğitim Bölgesel Çalıştayı

Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitimin Bugünü Ve Geleceği hususundaki öğretmen fikirlerinin alınması suretiyle Türkiye Yüzyılı’na eğitimde en iyi nasıl katkı sunulabileceğini ortaya koymak için Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca 1-2 Kasım 2023 tarihinde 7 ilde (Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Gaziantep, Samsun, Erzurum) eş zamanlı olarak düzenlenen Cumhuriyetin 100.Yılında Teknoloji ve Eğitim Bölgesel Çalıştayı’nın ilimizdeki açılış töreni Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi YKS’YE Girecek Öğrencilere Desteklerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında bu sene sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.

Erken Yaşta Evliliklerle Mücadele Semineri

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün talebiyle “Erken Yaşta Evliliklerle Mücadele ve Türkiye Uygulamaları” konulu seminer verildi.

İl Müdürü Bakır' 11 Eylül İtibariyle Eğitimler Başlayacak '

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışmaları kapsamında eğitim paydaşları ile görüşmeye devam ediyor.

Dünya çapında 80 bin okulda 30 milyon kişi Çince öğreniyor

Çin Eğitim Bakanlığı, Henan eyaletinin Anyang kentinde “2023 Çin’de dil durumu” adlı bir rapor yayımladı ve 2022 yılında standart Çince’nin yaygınlaştırılma durumu hakkında bilgi verdi.

Toplam 357 haber.