Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayı öğrenciler tercih edecekleri üniversite ve bölümleri araştırmaya başladı.

Tercih süreci sınav performansı kadar önemli

Üniversite sınav sonuçları 16 Temmuz’da açıklandı. Tercih süresi 25 Temmuz’da başlayacak ve 2 Ağustos’ta sona erecek.

Zabıta memuru adaylarının zorlu sınavı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, zabıta teşkilatını yeni memurlarla güçlendirmek için sınav açtı. 36 kişilik kadro için açılan sınava 99 kişi katılma hakkı elde etti. Özellikle fiziksel yeterlilik sınavı genç zabıta adaylarını bir hayli zorladı.

Uzmanından YKS Tercihleri İçin Önemli Öneriler

2024 YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte adaylar ve aileleri tercih sürecine girdi.

Kepez Belediyesi’nden LGS Türkiye birincisi

Kepez Belediyesinin Destek Eğitim Kurs Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda Türkiye birincisi çıkardı.

Kurs Merkezlerinden YKS Öncesi Son Hazırlıklar

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde, YKS öncesi son deneme sınavı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Yıldız’dan LGS Mesajı

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MTÜ TSE Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi Belgesini Aldı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan tetkikler neticesinde, üniversiteler arasında Türkiye’de bir ilk olarak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi TS ISO 29993 Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanmıştır.

AFAD’dan Belediye Personeline Eğitim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sivil savunma servislerinde görevli personele yönelik olası afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olunması amacıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) eğitmenleri tarafından kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) konularında eğitim düzenlendi.

Mabem'de 44 Öğrenci Başarısını Bursluluk Sınavıyla Taçlandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) eğitim alan öğrenciler, sınavlarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Fırat EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Büyükşehir’den 5 Belediyenin Personeline Stratejik Planlama Eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir ve 4 ilçe olmak üzere 5 belediyenin personeline yönelik Stratejik Planlama Eğitimi düzenlendi.

Okuma Yazma Bilmeyen Kadın Kalmasın

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kesime dokunan ve dokunduğu insanın hayatını değiştiren hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nden gençlere ücretsiz LGS ve YKS kampı

Battalgazi Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla 18-24 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak tekrar kampı gerçekleştirecek.

Sınav Öncesinde Öğrencilere Rehberlik Semineri

Çankaya Belediyesi, LGS ve YKS'ye 4 hafta kala "Sınavda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yöntemleri" başlıklı bir seminer düzenliyor.

Kaski, Öğrencilere Su Tasarrufunun Önemini Anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni’ projesi kapsamında Zübeyde Hanım İlkokulu’nda suyun önemi ve doğru su kullanımını anlatan bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Türkiye'de ikincisi Malatya'da gerçekleşti!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'nun desteğiyle düzenlenen sempozyum 28-29 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyükşehir Ev Sahipliği’nde Yeni Turizm Çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, gerçekleştirilen Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Gaziantep Turizm Çalıştayı düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ve Koç Holding A.Ş. Arasında İş Birliği

Koç Holding A.Ş. tarafından yaptırılan Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımızı 5 Şubat 2024 tarihinde ziyarete gelen Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesini de ziyaret etti.

Toplam 374 haber.