Spor

Spor Haberleri

Eyüpspor'a yeni stat geliyor

Spor Toto 1’inci Lig'de 25 hafta sonunda en yakın rakibiyle puan farkını 12'ye çıkararak liderliğini sürdüren Eyüpspor'da gündem yeni stat. Kulübün uzun yıllar maçlarını oynadığı Eyüp Stadyumu'nun yenilenmesi adına çalışmalar başladı.

31 Yıl Sonra Serbest Güreş Milli Takımı Avrupa Güreş Şampiyonu Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’yı sporun ve sporcunun da Başkenti yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ASKİ Sporlu Milli Güreşçiler Yurda Döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kepez Hentbola Kupa Yetmiyor

Antalya Şampiyonu olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü hentbol takımı, okullar arası yarı finallerinde yenilgisiz olarak Türkiye Şampiyonası’nda son 8 arasında yer aldı

Kepez’in Filesine 6 Transfer

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 6 tecrübeli oyuncu transferiyle lig hazırlıklarına başladı

Şampiyon Kızların Tatlı Rekabeti

Antalya Şampiyonu Kepez’in kadın basketbolcuları, kazananın tatlı alacağı Anadolu Şampiyonası hazırlık maçları yapıyor

Milli Takıma Kepez’den 2 Sporcu

Bu sezon ilk kez lig deneyimi yaşayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın 2 oyuncusu, U16 Milli Takım kampına davet edildi

Lider Kepezspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başlıyor

Türkiye 3. Lig 1 grup lideri Kepezspor yarın ikinci yarı maçları hazırlıklarına kendi tesislerinde başlıyor.

Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe Maçı Öncesi Kayserispor’u Ziyaret Ederek, Başarılar Diledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Fenerbahçe maçı öncesi Mondihome Kayserispor’u ziyaret ederek, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek Mahkemeyi Kazandı

Yenimalatyaspor'da Adil Gevrek'in Başkanlığı Tescillendi.

Malatya İl Hakem Kurulunda Görev Değişikliği

TFF Malatya il hakem kuruluna yeni atama yaptı. Buna göre daha önce Malatya Hakem Kurulu Başkanlığını yapan Okan Sarı'nın Yerine Camianın tanıdığı Mutlu Dalbudak getirildi

Zeynep Nil Menekse Avrupa Şampiyonasın’ da Mücadele Edecek

Taekwondo Yıldızlar Avrupa şampiyonası milli takım seçmesinde; Malatyalı tekvandocu; Zeynep Nil Menekşe şampiyon olarak 19-21 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad da yapılacak olan yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Arguvansporlu Futbolcu Ferhat Canlı’dan Deprem Protestosu Sahipsiz Malatya

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Malatya Arguvanspor- Elazığspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Arguvanspor beraberliği sağlayan golü atınca "Sahipsiz Malatya" yazılı tshirt ekranlara yansıdı.

Malatya’nın Sultanları Sağlık Kontrolünden Geçti

Malatya’nın tek profesyonel kadın voleybol takımı olan ve bu sezon TVF Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Nicer Hotel Voleybol Takımında sporcular ve teknik heyet detaylı sağlık testinden geçti.

Kepez’in Süper Kızları Rakip Oldu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını şampiyon yaptıktan sonra süper lig takımlarına transfer olan Çetin ile Çayır, ilk maçta rakip forma giydi

Kepezspor’da Başkan İsmail İltemir’den Galibiyet Yorumu

3.Lig 1. Grup ekiplerinden Kepezspor'da ligin 2. haftasında Kırıkkalegücü karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Malatya’nın Sultanlarında Hedefi Sultanları Ligi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1.liginde mücadele edecek Malatya Temsilcisi Nicer Hotel Voleybol sezon başı hazırlık kampının ilk etabını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak Malatya'ya döndü.

Yeni Malatyaspor Kongre Davası Ertelendi

Yeni Malatyaspor Kulübünün yapılan son olağanüstü genel kurulunun iptali için açılan davada karar çıkmadı.

Büyükkılıç Kayserispor, Vazgeçilmez Bir Marka Değerimiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor’un yeni teknik direktörü Recep Uçar’ın imza törenine katıldı.

Toplam 314 haber.