Yerel

Yerel Haberleri

Başkentte Uygun Fiyatlarla Et Satışı Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

Gençler, Çamaşır Kafe İle Zamandan Ve Bütçeden Tasarruf Ediyor

Öğrenci dostu anlayışı ile çocuk ve gençlerin okul hayatlarında onlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin de çamaşır yıkama sorununu ‘Çamaşır Kafe’ sayesinde çözüme kavuşturuyor.

İzmir’in tramvay filosu büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi 27 Ocak’ta hizmete alınan Çiğli Tramvay hattının yanı sıra Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarında da kullanılmak üzere yeni tramvay araçları alacak. Yüzde 60 yerlilik şartının getirildiği 26 araçlık ihale 17 Nisan’da yapılacak.

Dalgıçlar Su Altını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde su altı temizlik çalışması yaptı.

Denizlerin Kadın Kaptanı Cinsiyet Algılarını Bir Bir Yıkıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Gemi Kaptanı olarak görev yapan Pelin Teymur, yıllarca erkek egemenliği altında olan ‘kaptanlık’ mesleğinin cinsiyeti olmadığını gösteriyor.

Başkan Büyükkılıç: 43 Milyon Tl’lik Su Kayıp Kaçağını Önledik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılında 45 bin kişinin bir yıllık su ihtiyacı olan 2 milyon 500 bin metreküp su kayıp kaçağının önlenerek, ekonomiye 43 milyon TL değerinde katkı sağlandığını kaydetti.

Glütensiz Kahvaltılık Gevrek Raflardaki Yerini Aldı

Ankara Halk Ekmek Fabrikası çölyak rahatsızlığı ve glüten intoleransı olan vatandaşları yeni ürünlerle tanıştırmaya devam ediyor.

Kepez’den Şehir Hastanesine Konforlu Yollar

Kepez Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumartesi günü açılışını yapacağı Antalya Şehir Hastanesi’nin bağlantı yollarının yapımını büyük oranda tamamladı.

Zafer Mahallesi sakinlerinden rezerv alan talebi!

Yaklaşık 200 ağır hasarlı binası yıkılan, 50'ye yakında orta hasarlı binası da yıkılacak olan Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi sakinleri boş tarlaya dönen mahallenin 'rezerv alanı' ilan edilmesini istiyor.

Meski’nin Hizmet Binası, Hem Aboneleri Hem De Esnafı Memnun Ediyor

Teknolojik, çevre dostu ve sürdürülebilir yatırımlarına durmaksızın yenilerini ekleyen MESKİ, daha merkezi ve ulaşılabilir modern hizmet binasında vatandaşlara sağladığı kesintisiz hizmetlere devam ediyor.

2 Yılda 146 Bin Üniversite Öğrencisi Toplu Taşıma Desteğinden Yararlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine verilen her ay 22 binişlik ulaşım desteğinden bugüne kadar 146 bin 516 kişi yararlandı.

5 Yılda 170 Milyondan Fazla Yolcuyu Güvenle Taşıdı

Donanımlı uzman kadrosuyla 5 yılda 170 milyondan fazla yolcuyu kentin her noktasına taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 170’i kadın 895 şoför ile sağlıklı, güvenli, konforlu, çevreci ve ekonomik ulaşım sağlamayı sürdürüyor.

Başkent Trafiği Nefes Alacak:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem kent merkezinde hem de ilçelerde yaşanan trafik sorununa neşter vuran projelere imza atmaya devam ediyor.

Caddeler Hafriyat Atıklarından Temizleniyor

Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerinin tadilatı esnasında oluşan ve çevreye rastgele bırakılan hafriyat atıklarını bulundukları yerden kaldırarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Büyükkılıç: İçme Suyuna 28 Milyon 287 Bin Tl’lik Yatırım Yaptık

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent genelinde daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu temini için Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılında sondaj kuyusu, kuyu binası ve depo yapımı için 28 milyon 287 bin 923 TL’lik yatırım yaptığını kaydetti.

İzmir’de hava kirliliği şikayetleri son 5 yılda yüzde 43 azaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, kentte hava kirliliğini önlemeye dönük çalışmaları meyvelerini verdi. Son 5 yılda hava kirliliğine yönelik şikayetler yüzde 43 oranında azaldı.

Atabey İskelesi Yanaşma Rampaları Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yıpranan ve hasar gören Battalgazi Atabey Feribot İskelesi yenileniyor.

Atalık Tohum Ekimi

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri; bölgenin özgünlük, zenginlik ve çeşitliliğinin tarihi simgesi olan atalık tohumlarının sürekliliğini sağlamak amacıyla tohum ekimine başladı.

Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki Yollarda Altyapı Sağlamlaştırma Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehit Fevzi Mahallesi’nde asfalt serimi öncesinde altyapı sağlamlaştırma çalışmaları gerçekleştirdi.

Toplam 2184 haber.