Ortaokul Öğrencilerine Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili nedeniyle 14 ortaokulda 6 bin 335 öğrenciye, ara tatillerini kıymetli bir şekilde geçirmeleri amacıyla 'Güz Tatili Değerlendirme Kitap Seti' dağıtımı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan 14 ortaokulda 6 bin 335 öğrenciye toplamda 25 bin 340 adet kitap dağıtıldı. Kitap dağıtımı ilk olarak Battalgazi ilçesinde yer alan Orhan Gazi Ortaokulunda başladı ve gün içerisinde diğer 13 okulda kitap dağıtımı devam etti. 
Öte yandan 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili için dağıtılan kitap seti içerisinde Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler olmak üzere 4 test kitabı bulunuyor.
KILINÇ: 6 BİN 335 ÖĞRENCİYE 25 BİN 340 TEST KİTABI DAĞITTIK
Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirebilmeleri için katkıda bulunmak istediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Murat Kılınç, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimiz ara tatile girmeden önce Malatya’mızın iki merkez ilçesinde bulunan toplamda 14 ortaokulumuzda 6 bin 335 öğrenciye 25 bin 340 test kitabı dağıttık. Öğrencilerimiz bu kitaplardan ders çalışarak 2. döneme daha hazırlıklı gireceklerdir.  Tabii bu faaliyetlerimizi yaparken, konteyner kentlerde de çalışmalarımızı yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın öğretmen olması hasebiyle öğlencilerimize selamları var. 
Ayrıca 8. Sınıf öğrencilerimiz LGS’ye giderecekler ve onlar için ara tatiller daha da önem arz ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimiz tatillerini iyi değerlendirebilmeleri için katkıda bulunmak istedik” dedi. 
BAKIR: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYMETLİ BİR HİZMET SUNDU
Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik yapmış olduğu hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, “Büyükşehir Belediyemizin kıymetli öğrencilerimize yönelik vermiş oldukları tatil setini dağıttık. Bilindiği üzere öğrencilerimiz ara tatile gerecekler. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi öğrencilerimizin tatilini değerlendirecekleri kıymetli bir hizmeti sundu. Bu vesileyle Büyükşehir Belediyemize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. 14 okulumuzda 30 bine yakın test kitabı öğrencilerimize dağıtılıyor. 
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. Tatilde sağlıklı bir şekilde dinlensinler, mümkün oldukça kitap okusunlar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller diliyoruz” diye konuştu. 
KAÇMAZ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN GÜRKAN’A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkürlerini sunan Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle güz dönemi ara tatili için öğrencilerimize destek olmak ve derslerini pekiştirmeleri adına Büyükşehir Belediyemiz kitap seti dağıttı. Öğrencilerimize vermiş oldukları bu desteklerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına teşekkürlerimizi sunuyorum. Öğrencilerimiz ara tatilinde geçmişteki konularını tekrara edecekler ve eksiklerini gidereceklerdir” kelimelerine yer verdi. 
Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Pelitoğlu ise, “Büyükşehir Belediyemizin ara tatil için öğrencilerimize göndermiş oldukları kitapları, öğrencilerimize teslim ettik. Çocuklarımız 9 günlük bir tatil yapacaklar ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler dairesinin böyle bir etkinlik gerçekleştirmesi bizleri mutlu etti. Bu manada İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi. 
Orhan Gazi Ortaokulu Müdürü Mehmet Olcay Ülger, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın önderliğinde Orhan Gazi Ortaokulu’muzda ara tatil için test kitapları dağıtıyoruz. Öğrencilerimiz için çok kıymetli ve farkındalık oluşturan kitaplar, bu kitapları öğrencilerimize temin eden herkese teşekkür ederim” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
“Büyükşehir Belediyemizin ara tatil için dağıttığı kitaplar sayesinde tatilimizi daha verimli geçireceğiz” diye Öğrenci Batuhan Şekerci, “Bu katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederim” dedi. 
Öğrenci Aslı Yalçın da Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürleri iletti. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN