Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Bu Bir Hayata Tutunma, Muhteşem Bir Yaşama Azmi Öyküsü

6 Şubat’ta meydana gelen depremlere Kahramanmaraş’ta 7 katlı bir binada yakalanıp sağ kolunu ve sağ bacağını kaybeden fizyoterapist Zeynep Büyükardıç, 9 yıllık fizyoterapistlik mesleğine ülkenin tek ampute fizyoterapisti olarak Gaziantep’te devam ediyor.

BBP Genel Başkan Yrd. Nihat Gürbüz’ün Anne Acısı

Başbakanlık Eski Müşaviri, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz’ün annesi Fatma Gürbüz vefat etti

Şehrimizi Engelsiz Hale Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Otizmli Çocuk Anneleri Derneği Başkanı Süreyya Çelik, DOWN Sendromlular Derneği Başkanı Nursel Vardı ile birlikte Otizmli ve DOWN Sendromlu çocuklar ile ailelerini Meclis Salonunda ağırlayarak bir süre görüştü.

Engelliler Günü Nedeniyle Anlamlı Ziyaretler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler ve etkinlikler düzenlendi.

Maski Personeli Kütüphane Yaptırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri örnek bir davranışa imza attılar.

72 Yaşında Tenisle Tanıştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 7’den 77’ye her yaş grubu için ücretsiz olarak verdiği spor kurslarına ilgi, her geçen gün artıyor.

Başkan Güder Gençlerin Çay Davetinde İlçedeki Gençlik Yatırımlarını Anlattı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu “Çay Bizden, Sohbet Sizden” gençlik buluşmalarına katıldı.

Şehit Çocuğu Yiğit Tuğra İçin Sünnet Töreni Düzenlendi

Şehit Esra Köse Başaran'ın (31), biricik oğlu Yiğit Tuğra Başaran'ın Doğanşehir ilçesinde Sünnet Töreni Düzenlendi.

7 Temmuz Dünya Değişim Günü Coşkuyla Kutlandı!

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7.7 tarihinde kutlanan Dünya Değişim Günü, 7 Temmuz Perşembegünü yurt içi ve yurtdışı 100’ün üzerinde şehirde kutlandı.

Battalgazi’de Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Battalgazi Belediyesi tarafından 23 Mart Teknoloji Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Günü kapsamında daha bağımsız bir nesil için seminer programı düzenledi.

Şehit Özbey İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Başçavuş Semih Özbey’in şehadetinin yıldönümü nedeniyle ailesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

Kente Konseyinden Dijital Fotoğrafçılık Kursu

Malatya Kent KonseyiSosyo Akademi Projesi kapsamında Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu bünyesinde açılanDijital FotoğrafçılıkKursu öğrencileri Arslantepe Höyüğü, Kervansaray ve Hayvanat Bahçesini ziyaret edip, Malatya’nın tarihini ve doğal güzelliklerini gezerek çekimlerini gerçekleştirdiler.

Kızılay Haftasının bu yılki teması Gönüllülük

Yeşilyurt Kızılay Şubesi' nden coşkulu Kızılay Haftası Kutlamaları 4 Kasıma Kadar Devam Edecek.

B. Şehir Genel Sek. Yrd. Latif Okyay’ın Acı Günü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Latif Okyay’ın babası Mehmet Okyay (83) yaşlılığa bağlı olarak vefat etti.

Toplam 14 haber.