Eğitim

Eğitim Haberleri

Battalgazi’deki Öğrencilere Sınav Desteği Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Türkiye'nin aydınlık yarınları öğrencilere ‘Gençlerle Sınav Maratonu’ projesi kapsamında eğitim seti dağıtımlarına iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından yeniden başladı.

Ocak Ayı Bandrol Verileri Açıklandı Yayın Dünyası Alarm Veriyor

Yayıncılık sektöründe daralma devam ediyor. 2022’nin Ocak ayında basılan kitap sayısı geçen yılın aynı ayına göre oranında geriledi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı Düzenlendi

Kongre ve Kültür Merkezinde Vali Aydın Baruş başkanlığında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı Düzenlendi

Büyükşehirden Kız Öğrencilere Yönelik 'Stem' Etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Semt Konaklarında eğitim gören öğrencilere yönelik olarak bir etkinlik daha hayata geçiriliyor.

Büyükşehir’in ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ Muhasebe İle Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirdi. Proje çerçevesinde genel muhasebe alanında sertifika programına katılmak isteyen adaylar, hem seçmelerde yer aldı hem de mülakat deneyimi kazandı. 27 Ocak’ta Merkez Halk Eğitim’de başlayacak programa 15 aday katılacak.

Karne Hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere müjde verdi.

Malatya'da Okullar Perşembe Günüde Tatil Edildi

Malatya Valiliği yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle Çarşamba gününden sonra Perşembe günü de okulların tatil edildiğini açıkladı.

Üniversitelerin yüzde 98’i online eğitime geçti

Uzaktan eğitimlerde kullanılan e-öğrenme çözümleri eğitime erişimi kolaylaştırıyor, eğitimdeki sınırları ortadan kaldırıyor.

AGD’de Seminerler Devam Ediyor...

Anadolu Gençlik Derneği (AGD ) Uzaktan Eğitim Süreçleri toplumsal eğitim amaçlayan seminerlerinin 5. si “Sosyal Bilimlerde Yayın Süreci” başlıklı semineri 15/01/2022 tarih ve Saat 20:30 da başlayan seminer yüksek bir katılımcı ile katılımcıların sorularıyla da zihinlerin netleştiği seminer memnuniyet yarattı.

Ülkü Ocakları’ndan Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Deneme Sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Girne Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi bilimsel iş birliği protokolü imzaladı

Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu ile Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, iki üniversite arasında kurumsal iş birliği için hazırlanan protokole törenle imza attı

Ülkü Ocaklarından Türkiye'nin en geniş katılımlı LGS Çevrimiçi Sınav

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı resmi sosyal medya hesabından ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ödüllü Çevrimiçi LGS Deneme Sınavı yapılacağını duyurdu.

Hocam, Efsane Bir Duygu Yaşattığınız İçin Sağ Olun

Çanakkale İlimiz Biga Ortaokulu Bilim Uygulamaları dersinde 7/F Sınıf Öğretmenleri Elif BEYAZ rehberliğinde Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayla fark yarattılar.

Büyükşehir Belediyesi Ve İnönü Üniversitesi Arasında İş Protokolü İmzalandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi arasında Yeşiltepe Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezinde uygulanmak üzere iş protokolü imzalandı.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Sinema Etkinliği

Battalgazi Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla düzenlediği programda ilkokul öğrencilerini sinemayla buluşturdu.

Büyükşehir’den 38 Bin Hazırlık Öğrencisine Deneme Sınavı

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde şehir genelinde 38 bin lise ve üniversite hazırlık öğrencisine LGS, TYT ve AYT deneme sınavları düzenliyor

Udh’den Kur’an Kursu’na Gelen Çocuklara Okul Harçlığı

Uluslararası Diriliş Hareketi (UDH) Genelbaşkanı Mehmet Zafer ,Kur’an Kurslarına karşı yapılan saldırıya karşı olduklarını ve ilk öğretim çocuklarının Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerini teşvik etmek maksadıyla hastasonu açacakları kurslara katılan çocukların okul harçlıklarını karşılayacaklarını açıkladı.

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Kampanyasıyla Türkiyem Ortaokulunda Kütüphane Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında,Türkiyem Ortaokulunda yapılan kütüphanenin açılış törenine katıldı.

Kurumlara Yönelik Afetlerde Yapılması Gerekenler Konulu Eğitimler Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların afetlerde yapması gerekenlerle ilgili bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Toplam 358 haber.