Elazığ Belediyesi YKS'YE Girecek Öğrencilere Desteklerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, 'Gelecek Sensin' projesi kapsamında bu sene sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Elazığ Belediyesi “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlere yönelik eğitime desteğini sürdürüyor.
Geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkı sunarak, donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde hayata geçirdiği projelerine yenilerini ekledi.
Ücretsiz deneme sınavları, moral ve motivasyon konserleri ve konferansların ardından Elazığ Belediyesi yeni eğitim ve öğretim döneminde gençlerin eğitimlerine, gelecek planlamalarına katkı sağlayabilmek adına sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.
AKSU: “EĞİTİMCİ OLARAK BİR BELEDİYE BAŞKANININ İLK KEZ EĞİTİME DESTEK OLDUĞUNU GÖRÜYORUM”
Kurs-Der Başkanı Veli Aksu Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen motivasyon eğitimlerinin öğrenciler üzerinde olumlu sonuçlar oluşturduğunu söyleyerek, “Bir eğitimci olarak bir belediye başkanının, bir siyasinin ilk kez Elazığ’ın eğitimine destek olduğunu görüyorum. Düzenlenen deneme sınavlarının, motivasyon konferanslarının ve konserlerin öğrencilerimizin üzerinde çok olumlu sonuçları oldu. Bunlarla birlikte dağıtılan rehberlik defterinin öğrenciler üzerinde çok fazla olumlu etkisi oldu. Öğrencilerimizde Sayın Başkanımıza teşekkürlerini sunuyor. Bizler eğitimciler olarak başarılarından dolayı Sayın Başkanımızın yanında olacağız. Kendilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Eğitime verilen destekten çok memnun olduklarını ifade eden eğitimciler ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
“Elazığ Belediyesi’nin geçen sene öğrencilerimiz için düzenlediği konserler, konferanslar ve deneme sınavları bir belediye tarafından Elazığ’da ilk defa yapılan etkinliklerdi. Yapılan bu etkinliklerle Elazığ Belediyesi öğrencilerin yanında olduğunu tekrardan gösterdi. Öğrencilerimiz ve velilerimiz ise yapılan bu etkinliklerden çok memnun oldular. Sınava az bir zaman kalmıştı. Bu süreçte de öğrencilerimizin stres düzeyleri oldukça artmıştı. Yapılan konserler ve konferanslar yükselen stres düzeyini düşürmek adına çok etkili oldu. Daha önceden Elazığ’da yapılan bir şey olmadığı için de öğrencilerimizin için ekstradan bir enerji kaynağı oldu. Arkadaşları ile birlikte giderek sınav stresinden bir nebzede olsa uzaklaşma ve kafa dağıtma imkanı buldular. Velilerimizde öğrencilerin streslerinin düşmesinden dolayı çok memnun oldular. Bizler de öğrencilerimizin stres düzeylerinin düşmesinden dolayı oldukça mutlu olduk. Bu sene de Gelecek Sensin projesi kapsamında öğrencilerimize rehberlik defteri dağıtıldı ve öğrencilerimiz bu defterden de çok memnun kaldılar. Bizlerde rehberlik defterlerini rehberlik servisi olarak aktif bir şekilde kullanarak hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi daha çok memnun edeceğiz. Düzenlenen etkinliklerden ve desteklerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na şahsım adına, geçen seneki öğrencilerim adına ve bu seneki öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu senede tekrardan geçen sene yapılan motivasyon konferanslarının, konserlerin ve deneme sınavlarının yapılmasını bekliyoruz. Bu seneki öğrencilerimiz geçen sene yapılan etkinlikleri gördükleri için bu sene de aynısı bekliyorlar.” dedi.
“Şahin Başkanımıza öğrencilerimiz için yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz. Yaptığı etkinliklere kurumumuz olarak katılım sağlıyoruz, destek veriyoruz ve çok hoşumuza gidiyor. Öğrencilerimiz geçen sene yapılan konferanslar, deneme sınavları ve konser etkinliği ile stres attılar. Bu senede öğrencilerimiz için verilen rehberlik defteri çok faydalı bir hizmet. Bunlar için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin de yanında olduğu için kendisine minnettarız.”
“Elazığ Belediyemizin geçen sene başlattığı Gelecek Sensin projesi ile sınav öncesi öğrencilerimize motivasyon amaçlı düzenlenen eğlenceler ve etkinlikler çocuklarımız açısından etkili oldu. Ondan sonraki süreçte yine Belediye Başkanımızın öncülüğünde eğitim kurumlarımızda başlayan deneme sınavları, rehberlik açısından çok önemli olan rehberlik defterinin öğrencilerimize ve kurumlarımıza dağıtılması bizim için çok büyük bir önem sağlıyor. Bu projenin hem Elazığ eğitimine hem öğrencilerimize hem de tüm velilerimize çok büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Belediyemizin geçen seneden beri eğitime ayırdığı zaman ve bu noktadaki desteği için tebrikler geliyor. Yakın zamanda belediyenin öncülüğünde ilk denememizi gerçekleştirdik. Öğrencilerin sınav sonrasındaki tepkileri oldukça önemliydi. Ben desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN