Yerel

Yerel Haberleri

Kuluncak'ta Doğalgaz Sevinci

Malatya’nın Kuluncak ilçesinde ilçeye gelen doğalgaz sevinçle karşılandı. Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz doğalgaz sayesinde ilçeye göç edecek kişi sayısının artacağını vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivas Belediyesi 10 Bin Adet ‘Su Tasarruf Aparatı’ Dağıttı…

Su israfını önlemek adına Sivas Belediyesi tarafından şehir genelinde dağıtılan 10 bin adet tasarruf aparatı için 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde tanıtım programı düzenlendi.

Çubuk-1 Barajı’nda Oryantiring Heyecanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte yeni spor dallarını tanıtmak ve kent sakinlerini spora teşvik etmek için çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Tamamlandı

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilciliği ile birlikte düzenlediği ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’ tamamlandı.

Battalgazi Belediyesi'nden 29 Ekim'e Özel Cumhuriyet Kupası Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından 'Cumhuriyet Kupası 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası' düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir’in Haydi Büfeleri, Kısa Sürede 1 Milyon Ekmek Satışına Ulaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşın daha uygun fiyata kaliteli ekmek tüketimini sağlamak için hayata geçirdiği Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ), 1 milyon ekmek satışına ulaştı.

Meski Su Analiz Laboratuvarı Sürekli Kendini Geliştiriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Merkez Su Analiz Laboratuvarı, devreye aldığı LC MSMS cihazı (sıvı kromatografi-kütle spektrometresi) ile kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Battalgazi’deki 6 Sokakta Sağlıklaştırma Çalışmaları Sürüyor

Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen 6 sokakta sağlıklaştırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkent Market Ürünleri Bir ‘Tık’la Kapıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının temmuz ayında başlattığı internet satışı kısa sürede tüm Türkiye’den ilgi gördü.

Deniz Araçlarının Tamir Ve Bakımını Kendi Personelimiz Yapıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Abanoz isimli Deniz Temizleme Aracı ile Namrun isimli Denetim Botu’nun tamir ve bakımı, artık Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından yapılıyor.

Körfez’de oluşan deniz marulları temizleniyor

İzmir Körfezi’nde mevsimsel koşullar nedeniyle oluşan deniz marulları İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor.

ABB Kent Genelinde Menfez Ve Dere Geçiş Köprüsü Çalışmalarını Sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başta sel ve su taşkınlarından etkilenen bölgeler olmak üzere Başkentin birçok noktasında menfez ve dere geçiş köprüsü yapımına başladı.

Gençler Kariyer Merkezi İle Geleceğe Hazırlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde; Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası, Eğitim ve Kalkınma Vakfı ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği işbirliğinde “Kariyer Fırsatları ve Networking” etkinliği düzenlendi.

Doğanşehir Belediyesinden Küçüklü'ye Köprü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Küçüklü Mahallesi'nde yapılan köprü ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kadın Her Zaman Üretimin İçindeydi, Fakat Adı Yoktu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın üretici kadınlara destek amaçlı olarak açtığı stantlardan faydalan kadınlar, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Jeotermal Sera Yatırımı

Elazığ Belediyesi tarafından Cip Köyü Jeotermal Kaynak Suyu Sahası’nda, 15.000 metrekarelik alanda kurulacak jeotermal sera alanında çalışmalar devam ediyor.

Ankara Büyükşehirden Kuzey Ankara Protokol Yolu Tüneli’nde Çalışma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere daha konforlu ve güvenilir bir ulaşım sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Kardeş Ailelerimiz, Paylaşmanın En Güzel Örneğini Sergiliyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Kardeş Aile’ Projesiyle Hayırseverlerle İhtiyaç Sahipleri Arasında Köprü Kuruyor

Başkan Çınar, Kadınlarımızın Öneri ve Talepleri, Yeni Yatırımlara Işık Tutuyor

Çukurdere Mahallesinde Ki ‘Söz Kadınlarımızda, Yeşilyurt’ta Kadınlarımızı Dinliyoruz’ Programı Yoğun İlgi Gördü

Toplam 2197 haber.