Yerel

Yerel Haberleri

Elazığ’da Kuraklıkla Mücadele

Elazığ Belediyesi Yeni Derin Su Kuyuları Açıyor

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı Sömestirde Bakıma Alınacak

Başkentte ulaşım atağı başlatan ve vatandaşlara kesintisiz, güvenilir bir ulaşım sağlamak amacıyla çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi, sömestir tatilinde Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda yazılım güncelleme çalışması başlatacak.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolu Açma Çalışmaları Sürüyor

Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Battalgazi’nin dört bir yanında vatandaşların taleplerini yerine getiren Battalgazi Belediyesi, Selçuklu Mahallesinde 1.5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışmalarının startını verdi.

Büyükşehir Ekipleri Yolda Kalan 6 Araç Ve 1 Ambulansın Yolunu Açtı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçların imdadına yetişti.

Başkan Çınar, Topsöğüt’ün Fiziksel ve Sosyal Gelişimi İçin Her Türlü Gayreti Gösteriyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Topsöğüt Mahalle Sakinlerinin Talep Ve İsteklerini Dinledi

Aralık Ayında Malatya Havalimanı’nda 53.391 Yolcuya Hizmet Verildi… 

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Gaziantep Havasını Koruyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri kentin havasını korumak amacıyla Mahrukatçılar Sitesi’nde odun ve kömür ticareti yapan esnafı denetlerken şehir genelinde de işletmelerin baca kontrollerini yapıyor.

Maski Hizmet Binası Enerji Kimlik Belgesine Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, 9-15 Ocak 2023 Enerji Verimliliği Haftası nedeni ile yaptığı açıklamada, günlük alışkanlıklardan vazgeçilerek çok ciddi bir şekilde enerji tasarrufunun yapılması gerektiğini söyledi.

Ankara’da Mezarlıklar Yenilendi, Eksiklikleri Giderildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte defin ile ibadet hizmetlerinin daha elverişli koşullarda yapılması sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir Ayda Ortalama 28 Bin İhtiyaç Sahibi Faydalanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete açılan ve rahmetli iş insanı Vahap Küçük’ün isminin verildiği Hayır Çarşısı’nda her ay yaklaşık 28 bin ihtiyaç sahibine ulaşılıyor.

Gaziantep Büyükşehir, Final Sınavlarında Öğrencilere Yemek İkramı Yapıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) öğrencilerine vize sınav döneminde yaptığı yemekle çorba ikramını yoğun talep ve memnuniyet üzerine final sınavları döneminde de sürdürüyor.

Battalgazi'deki Tekstilkent Projesinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü, ilçeye katma değer sağlayarak istihdamı artıracak Tekstilkent Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2022 Yılında Nikah Sarayından Yoğun Mesa

2022 Yılında 3 Bin 200 Çift Evlendi

‘1 Ekmek 1 Çorba’ 1 Milyonu Aşkın Vatandaşa Ulaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana sürdürülen ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesinde, 1 milyonun üzerinde çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Ulus’ta Dönüşüm Sürüyor: 60 Yıllık Tarihi Anafartalar Çarşısı Yenileniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent tarihinin önemli miraslarından biri olan Ulus Anafartalar Çarşısı’nda başlattığı yenileme, tadilat ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Gaziray 5 Şubat’a Kadar Ücretsiz!

Alınan Kararla 31 Aralık’a Kadar Olan Süre Uzatıldı

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı Hizmete Açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 940 araç kapasiteli Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı 3 Ocak Salı günü hizmete sunuluyor.

Emniyet ve Büyükşehir İzmir trafiği için güçlerini birleştirdi Güvenli ve akıcı trafik için İzmir’e EDS geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinin daha güvenli ve daha hızlı seyretmesi için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile güç birliği yaparak Elektronik Denetleme Sistemi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Büyükşehir Aşhanesi’nden 4 Milyon Paket Yemek Çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Mersin merkez ve Tarsus’ta hizmet veren Aşhanelerde pişen 4 milyon paketi aşan yemek, vatandaşların sofralarına ulaştı.

Toplam 2184 haber.