Yerel

Yerel Haberleri

Meski, Mersin’in Suyunu Güvence Altına Alıyor

MESKİ, Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde 38 yıldır kullanılan ve ekonomik ömrünü tamamlayan mekanik ve elektrik ekipmanları son teknoloji ürünlerle revize edecek çalışmalara başladı.

Büyükşehir'den Yatay ve Düşey İşaretleme Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Kale İlçesinde Yol Çizgi Çalışmalarına Devam Ediyor

Erzurum Merkez Yakutiye Köşk Barajında Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

Maski, 10 Yıllık Su Sayaçlarını Değiştiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su sayaçlarında ölçüm hassasiyetinde yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçmek için 10 yıllık kullanım ömrünü tamamlayan su sayaçlarını değiştirmeye devam ediyor.

Çağdaş ve Modern Bir Malatya İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Şirket Genel Müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile birlikte Konak/Banazı mahallesini ziyaret ederek

4 Eylül Meydanı Hızla Yükseliyor…

Tarihi eserlerin etrafındaki yapı yoğunluğunu azaltarak şehre nefes aldıracak yeni meydanlar oluşturmayı hedefleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas’a değer katacak olan 4 Eylül Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve Yeni Başlayan 450 İtfaiye Personelinin Saha Eğitimleri Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı bir yandan araç filosunu genişletirken diğer yandan da personel sayısını artırmaya devam ediyor.

İzmir’in 71’inci arıtma tesisi kuruluyor

Yeni Şakran’ın arıtma ihalesi için işlem tamam

Yeni İtfaiye Binası Hizmete Girdi…

Sivas Belediyesi tarafından İtfaiyecilerin olaylara müdahale hızını artırmak ve daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla inşa edilen yeni ve modern itfaiye binası düzenlenen törenle hizmete alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 Yılda 16 Adet Köprülü Kavşak Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi trafiğin kangrene döndüğü ve sık sık kazaların meydana geldiği noktalarda ulaşım sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Maraş Masalları Çalıştayı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi, alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla “Maraş Masalları Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Uluköy Mahallesine 18 Kilometrelik Sathi Kaplama Çalışması

Battalgazi'yi güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarını gece gündüz devam ettiren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uluköy Mahallesi'nde toplam 18 kilometrelik 1 ve 2. kat Sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Ankara Metrosu’nda Altyapı Çalışması Başlıyor

Kızılay-Batıkent Metrosunun devamı niteliğinde olan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından tamamlanan İstanbul Yolu İstasyonu ve Botanik İstasyonu arasında bulunan hattın yapımında uygun olmayan malzeme kullanıldığı tespit edildi.

ABB’de İsrafla Mücadele Devam Ediyor: Zırhlı Cip İhaleyle Satıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesinde israfla mücadele hız kesmeden devam ediyor.

ABB’nin Ücretsiz Araç Çekici Hizmeti Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayatı kolaylaştıran insan odaklı hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal Belediyecilikte Örnek Çalışma: Çaltıbozkır Lavanta Bahçesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışının vücut bulmuş hali, bu kez Silifke ilçesine bağlı Çaltıbozkır Köyü’nde kendini gösterdi.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin İnşaatına Kalındığı Yerden Devam Ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgenin sağlık üssü olmayı hedefleyen Gaziantep’e bu anlamda güç katacak Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Şehit yakınları, gaziler ve yakınları için de ücretsiz gemi turu başlıyor

Temmuz başında engelli yurttaşlar için haftada bir gün ücretsiz gemi turu başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, şehit yakınları, gaziler ve yakınları için de tur düzenleyecek.

Tarihi Çarşıda Çalışmalar Hızla İlerliyor

Proje kapsamında 81 dükkânda cephe yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Toplam 2209 haber.