Yerel

Yerel Haberleri

Gaziantep Büyükşehir’den “Gazi Ekmek” Müjdesi

Ekmek Ve Temel Besin Ürünleri Ucuza Halka Sunulacak

İzmir 2024’te Dünya Robot Olimpiyatı Uluslararası Finali’ne ev sahipliği yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bilim Kahramanları Derneği işbirliğiyle Fuar İzmir’de yapılan Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2022’de kazanan takımlara ödülleri verildi.

Kahramanmaraş’ı Çok Beğendiler

Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı sonrası belediye başkanlarıyla birlikte şehrin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden Başkan Güngör, “Misafirlerimize şehrimizin tarihi ve turistik mekanlarını anlatma fırsatı bulduk.

ABB’de Hedef: Sıfır İş Kazası

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yandan Başkentlilerin sağlığını, güvenliğini ve huzurunu artıran projeleri hayata geçirirken bir yandan da kendi personelinin iş sağlığını ve güvenliğini sağlamayı amaçlayan çalışmalarını sürdürüyor.

Mansur Yavaş 2022 Yılına Damgasını Vuracak 110 Projeyi Açıklıyor

Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan ulaşıma kadar yatırım atağı başlattığı Ankara’da yeni projeleri Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir’den Üreticiye Çok Yönlü Destek

Başkan Seçer, Dalakderesi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sulama Borusu, Kaz ve Makine-Ekipman Dağıtım Töreni’ne katılarak Akdeniz, Erdemli ve Toroslar’daki üreticilerle buluştu.

Araba vapurlarında sefer sıklığı artıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü yaz aylarında artan talebi karşılayabilmek için 11 Haziran’dan itibaren araba vapurlarının cumartesi ve pazar günleri sefer sıklığını artıracak.

Kendi Fidanını Kendisi Üretiyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, daha “Yeşil bir Erzurum” için kendi fidanını kendisi üretiyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ÇETAŞ A.Ş.’de Erzurum ve bölgenin fidan, ağaç ve sebze fidesi ihtiyacı karşılanıyor.

Cittaslow Metropol kriterleri İzmir’den dünyaya taşınıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 10-11 Haziran tarihleri arasında İtalya’nın Orvieto kentinde düzenlenecek Cittaslow Uluslararası Genel Kurulu’na katılacak.

Başkan Güngör:Tarım Ürünleri Üretiminde Potansiyelimiz Çok Yüksek

Pazarcık Beşçeşme’de sarımsak hasadına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Kahraman şehrimiz coğrafyası, iklimi, birçok coğrafi bölgede toprağının olmasıyla çok fazla tarım ürününe ev sahipliği yapıyor.

EGO Toplu Taşıma Araçlarında Unutulan Eşyaları Satışa Çıkarıyor

EGO Genel Müdürlüğü, pandemi sürecinde ara verilen toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

'Şahintepesi, Özel Yatırımlarımızla Daha Cazip Bir Kimliğe Bürünecek'

Başkan Çınar'ın Yeni Dönem Vaatlerinden ' Şahintepe Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri' Projesi Hızla Yükseliyor

Denizin Dibinden Sandalye De Çıktı, Alışveriş Sepeti De…

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Çevre Haftası kapsamında Marina’da ‘Deniz Dibi Temizliği ve Dalış Etkinliği’ gerçekleştirdi.

İZSU Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan’ın ayrılık kararı almasının ardından bu göreve kurumda Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veren Ali Hıdır Köseoğlu atandı.

Kadınlar İlk Mahsul Polenleri Aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Han Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Lavanta Balı Üretim Projesi’nde girişimci kadınlar, arıların ilk mahsulü olan polenleri aldı.

Bremen - İzmir hattında yeni iş birliği modeli

Bremen ile İzmir’in kardeş kent ilişkisinin yirmi beşinci yılı anısına düzenlenen ekonomik forumda iki kentin iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.

Şehir Mezarlığı Asfaltlama Çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Talimatıyla Şehir Mezarlığı İçerisindeki Yollarda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı.

Mansur Yavaş Duyurdu: Başkent’in Üçüncü Teknoloji Merkezi Açılıyor

Hizmet anlayışında dijital dönüşüm başlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te özellikle istihdama katkı sağlayacak ve genç girişimcilere destek olacak çalışmalara hız verdi.

Mersin Büyükşehir’den 100 Üreticiye Kuraklığa Dayanıklı 5 Bin Kilo Ekmeklik Buğday Tohumu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi, tarımsal destek projelerini sürdürüyor.

Toplam 2214 haber.