Yerel

Yerel Haberleri

Stadyum Yanı Üst Geçit Ve Bağlantı Yolu e Seviyesine Ulaştı…

Sivas Belediyesi şehir trafiğini rahatlatacak ulaşım projelerine devam ediyor. Çevre yolunu stadyum ve okullar bölgesine, buradan da Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve devamında Buhara Caddesi'ne ulaştıracak olan stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesinde çalışmalar e seviyesine ulaştı.

İzmir'in gurur günü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye'de "çiçeğin başkenti" haline gelen Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ürettiği çiçeklerin ilki dünya çiçek ihracatında yüzde 49'luk paya sahip Hollanda’nın çiçek borsasında satışa sunuldu.

Roman yurttaşların sorunları konuşuldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmir’deki Roman yurttaşlara yönelik “Mikro Girişimcilik, Proje Finansmanı, Eko Turizm” konferansı düzenledi.

Battalgazi'deki Göz Kamaştıran Ulaşım Yatırımları Sürüyor

Hayata geçirdiği 325 milyonluk göz kamaştıran ulaşım yatırımı ile Battalgazi'de büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi, son olarak Göztepe ve Tandoğan Mahallesi'ndeki 10 sokağa toplam 3 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

Kooperatifleri Ve Yerli Birliklere Büyük Destek: Halk Ekmek’te E-Ticaret Dönemi

Başkentte yerli üretimi artırmak amacıyla ‘Başkent Market’ modelini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası şimdi de hem kendi üretimi olan ürünleri hem de Kadın Kooperatifleri ve Yerli Birlikler tarafından üretilen uygun fiyatlı ürünleri elektronik ticaret (e-ticaret) uygulaması ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.

Tünel kazıları için kontrollü patlatma yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatacak Buca Onat Tüneli’ndeki çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi'nden Bağtepe'ye Köy Yerleşke Alanı

Battalgazi Belediyesi, vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla Bağtepe Mahallesi'ndeki 74 dönümlük alanda 'Köy Yerleşke Alanı' oluşturuyor.

Battalgazi Belediyesi Personelinden, İnsanlık Ölmedi Dedirten Davranış

Temizlik Görevlisi Çelebi: 'Helali Zaten Kazanıyoruz, Harama Gerek Yok'

Alo 153 Gbb Mobil Uygulaması Vatandaşla Belediye Arasında Köprü Oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından “Şehrimi Güzelleştir” sloganıyla hizmete alınan “ALO 153 GBB” uygulaması sayesinde vatandaştan gelen talep ve şikayetler hızlıca yetkililere bildirilirken, Gaziantepliler işleme alınan taleplerinin takibini kolayca yapabiliyor.

İzmir’in 70’inci atık su arıtma tesisi hizmete giriyor

Mordoğan’da tarihi yatırım tamamlandı

Gaziantep Doğal Yaşam Parkı, Kurban Bayramı Tatilinde 225 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Doğal Yaşam Parkı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Kadim Şehir Harput, Yeni Bir Değer Kazanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarih ve medeniyetler merkezi kadim şehir Harput’un gelecek vizyonuna yepyeni değerler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Ve TCDD Ekipleri, Hemzemin Geçitlerde Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ekipleri, aşırı kullanım nedeniyle yıpranmalar oluşan hemzemin geçitlerde, düzenleme ve asfalt zemini yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber-Analiz-Başkan Gürkan Beydağı Gibi Arkamızda Durdu..

Yazıya başlamadan önce temel atma törenindeki fotoğraf karesi yorumunu sizlere bırakıyorum.

Doğal Yaşam Parkı'na ziyaretçi akını

Kurban Bayramı’nı da kapsayan 9 günlük tatilde ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı yaklaşık 71 bin kişi ziyaret etti.

Büyükşehir’in Dağıttığı Sebze Fideleri, İlk Mahsullerini Vermeye Başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından kentteki çiftçilere dağıtılan sebze fidelerinin ilk hasadı başladı.

Lozan Kapısı yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1930'lu yıllardan günümüze İzmir'in fuarcılık, kültür ve sanat tarihinin en önemli mekanlarından biri olan Kültürpark'ın Lozan kapısını aslına uygun olarak yenileyecek.

Meski, İçmesuyu Analizlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, kentin tüm noktalarında içme suyu şebeke sularının kontrolü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir’in Hayvanat Bahçesi’ne 3 Günde 50 Bin Ziyaretçi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı dolayısıyla 3 gün boyunca ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırladı.

Toplam 2209 haber.