Yerel

Yerel Haberleri

ABB’den Kurban Satış Ve Kesim Alanlarında İlaçlama Seferberliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış yerleri ve kesim alanlarında başlattığı ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerine ara vermeden devam ediyor.

'Seyir Terasımızı Tamamladık, Ring Aracımızı Hizmete Sunduk'

Başkan Çınar, Beylerderesi Şehir Parkı Seyir Terasını İnceleyip, Yeni Alınan Ring Aracını Test Etti.

Büyükkılıç’ın Sağlık Projesi Glütensiz Kafe, 61 Bin Ziyaretçiye Ulaştı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, açıldığı günden bu yana 61 bin ziyaretçiyi ağırlayan Glütensiz Kafe’yi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Başkan Güder’den Minik Kalplere Bayram Hediyesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı öncesi Göller Köyü’ndeki 59 çocuğa aldığı bayramlık hediyelerle yüzlerini güldürdü.

Vali Yılmaz Şimşek, Hayırseverleri Hayat Ağacı Derneğine Bağış Yapmaya Davet Etti…

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret ederek, yardım kuruluşunun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Battalgazi’de Kurban Bayramı Öncesi Tatlıcılara Denetim

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban bayram öncesi ilçede tatlı üretimi yapan imalathaneler ve satışı yapılan işyerlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Esenlik Süper Market görevlisinden örnek davranış

Malatya’da Esenlik Süper Marketlerde çalışan görevli, içerisinde altın bulunan cüzdanı sahibine ulaştırarak örnek bir davranışa imza attı.

Bademler’in çiçek üreticisi Hollanda Borsası’nda

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye'de "çiçeğin başkenti" haline gelen Bademler, dünya çiçek ihracatında yüzde 49'luk paya sahip Hollanda’nın çiçek borsasına adını yazdırdı.

Pazar Açıldı Kurbanlık Satışları Başladı

Muttalip yolu 2'nci kilometrede bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan satışları başladı.

Sivas Yeni Bir Meydan Kazanıyor...

Tarihi Taşhan'ın etrafında bulunan ve esere yakışmayan yapıların kaldırılarak alana yeni bir meydan kazandırılması adına Sivas Belediyesi tarafından sürdürülen kamulaştırma işlemi tamamlandı.

ABB Ve Anfa Genel Müdürlüğü Toplam 158 Taşınmaz İçin Kiralama İhalesine Çıkıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ANFA Genel Müdürlüğü, mülkiyeti kendisine ait olan toplam 158 taşınmazları kiraya vermek üzere ihaleye çıkıyor.

Alsancak Limanı’na aynı gün 3 yolcu gemisi demir attı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in şehirde turizmin gelişmesi için yürüttüğü yoğun çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Büyükşehir’in Modern Dokunuşlarıyla Mersin Yeşile Doyuyor

Büyükşehir Belediyesi’nin park, kavşak ve refüjlerdeki modern dokunuşları, Mersin’i daha da renklendirdi.

Altyapı Yenileme Projesinde İlk İmza Atıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ziver İnşaat ile Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesini imzaladı.

İZDENİZ'in yaz seferlerine büyük ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Foça, Mordoğan ve Urla deniz seferleri büyük ilgi gördü. Deniz seferlerine daha ilk gününde 622 yolcu katıldı.

Eski Bakan Mustafa Yılmaz’ın Adı Kentin En İşlek Caddelerinden Birine Verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin ortak kararıyla Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi’nde bulunan caddeye, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Eski CHP 22. Dönem Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz’ın adı verildi.

ABB’den Marmaris Yangına Destek: 14 Araç İle 32 Personel Yangın Bölgesine Sevk Edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi çevresinde meydana gelen ve tüm Türkiye’yi derinden üzen orman yangınlarıyla mücadele etmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerini seferber etti.

Mersin Büyükşehir, CNG’Lİ Otobüsler İçin Doğalgaz Yakıt Dolum İstasyonu Kurdu

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşlara konforlu hizmet sunan çevre dostu CNG’li otobüslerin yakıt maliyetinde büyük tasarruf imkânı sağlayacak doğalgaz dolum tesisini kurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Canlı Yayında Zırhlı Cip Satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve başlamasının ardından tüm birimlerde yaygınlaştırılan israfla mücadele uygulamaları doğrultusunda geçmiş yönetim döneminde alınan yüksek maliyetli lüks araçlar birer birer satışa çıkarılıyor.

Toplam 2209 haber.