Yerel

Yerel Haberleri

Genç Stk’lar Büyükşehir Belediyesinin Yatırımlarını Gezdiler

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda Malatya’da gençlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla düzenlenen teknik gezi programında bir araya geldiler.

İpekyolu’nun Yükünü Alacak Çevreyolu- Osb-Otoyol Tüneli Tanıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci birleşiminde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile şehir merkezi arasında İpekyolu’nun ulaşım yükünü hafifletecek Çevreyolu- OSB-Otoyol Tüneli tanıtıldı.

ABB’NİN Ücretsiz Tekerlekli Sandalye Bakım Onarım Hizmeti Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Engelsiz Başkent’ hedefi doğrultusunda, Başkentte yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Hedeflerinin Peşinden Koşan, Özgüveni Yüksek Bir Gençlik İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlerle Buluşuyor Projesinin İlk Etkinliği Yeşilyurt Güreş Sahasında Düzenlendi

Kayseri Büyükşehir, Sel Felaketi Yaşayan Pakistan'a Yardım Tırı Gönderdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, muson yağmurlarının yol açtığı ve milyonlarca kişiyi evlerini terk etmek zorunda bırakan sel felaketinin yaşandığı Pakistan'a gıda ve hijyen malzemeleriyle dolu yardım tırı gönderdi.

Büyükşehirin Yapımını Tamamladığı Yeni Yol, Çimento Kavşağı’nın Trafik Yükünü Azaltacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil ilçesindeki Maaşkuyu Caddesi’nde yapılan 2 bin metre uzunluğunda 35 metre genişliğindeki yeni imar yolu, D-400 (İpek Yolu) bağlantı yollarından Çimento Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğuna nefes aldıracak.

Büyükkılıç, Bünyan’da Biçerdöver Kullanarak, Aspir Hasadı Yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kırsalda tarım ve hayvancılığa verdiği desteklere devam ediyor.

Doğanşehir Kuru Fasulyesi Markalaşıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından desteklenen “Kuru Doğanşehir’de Yeşeriyor” projesi düzenlenen törenle imzalandı.

Başkan Çınar, Ocak ve Eylül Ayları Arasında 47 Metruk Evin Yıkımını Gerçekleştirdik

Yeşilyurt Belediyesi Metruk Ev Yıkımlarıyla Mahallelerde Ki Yaşam Kalitesini Yükseltiyor

Ankara Metrosu’nda Altyapı Çalışması Tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yenilenen Lozan Kapısı 91. İEF’ye hazır

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin fuarcılık, kültür ve sanat tarihinin en önemli mekanlarından biri olan Kültürpark'ın Lozan kapısını yenileyerek 91.İEF açılışı öncesi hazır hale getirdi.

ABB’nin Balâ Bölgesindeki Drenaj Çalışmaları Hızla Sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerde olduğu kadar kırsal ilçelerde da yıllardır devam eden su sorunlarını birer birer çözmeye devam ediyor.

İzmirli üretici Terra Madre Anadolu ile dünyaya açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Mera İzmir projesi kapsamında küçükbaş hayvan üreticisinden piyasanın iki katına alınan süt “İzmirli” markasıyla ürüne dönüşüyor.

Büyükşehir Kariyer Merkezi’nin ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ 34 Kişi İstihdama Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ ile 34 kişiye istihdam kapısı araladı.

Kadın Muhtarlar Kooperatifte Üretim Yapan Kadınlara Omuz Verdi

Battalgazi ilçesinin kadın muhtarları, 'Kadınım, Kalkınırım, Kazanırım' sloganıyla hareket eden Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi'nin gönüllü üyelerine destek için ata tohumlarından yetiştirilen sebzelerin hasadına katıldı.

Büyükşehir Zabıta, Gürültü Denetimlerine Devam Ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kent genelinde gürültü kirliliği yaratarak vatandaşların yaşam kalitesini düşüren işletme, eğlence merkezi gibi mekanlara yönelik 2022 yılında yaptığı denetimlerde kurallara uymayan 327 işletmeye yasal işlem uyguladı.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetiminin yanısıra unlu mamul satışı yapan işyerlerinde ayrıca gramaj ve hijyen kontrolleri de yapılıyor.

İZBAN hattına iki yeni istasyon daha inşa ediliyor

İzmir’de kent içi raylı sistemin önemli halkalarından İZBAN’a iki istasyon daha ekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 Yılda 40 Adet Yeşil Alanı Hizmete Açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’yı “Yeşilin Başkenti” projesi kapsamında kente yeni rekreasyon ve park alanları kazandırmaya devam ediyor.

Toplam 2209 haber.