Yerel

Yerel Haberleri

Elazığ’da Altyapı Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Elazığ’ı sağlıklı içme suyuna kavuşturacak, altyapı yetersizliğinden kaynaklı sorunları çözüme ulaştıracak altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Anamur’da 3 Önemli Cadde Yeni Çehresine Kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Tarsus’tan Anamur’a kadar kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’a Yakışan Modern Bir Hizmet Binası Kazandıracağız

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeni Belediye Hizmet Binası İle Millet Bahçesinin İnşaatını İnceledi

Ayşe Doğan Taziyeevi Açılışı Yapıldı

Sanatçı Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan adına Malatya Valiliği, Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla, Latif Doğan tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde yapılan Ayşe Doğan Taziyeevi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Büyükkılıç T2 Tramvay Hattı Yeniden Hizmete Açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı-Cemil Baba Tramvay Hattı bağlantı çalışmalarının tamamlanarak yeniden hizmete açıldığını duyurdu.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan 'Vefa Zamanı' Etkinliği

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında geleneksel hale getirilmesi amacıyla başlatılan 'Vefa Zamanı' etkinliklerinin ilki İstanbul'da vakfın genel merkezinde gerçekleştirildi.

Mersin’de Kadın Olmak Çok Güzel

Mersin Büyükşehir Belediyesi, üretici kadınlara verdiği destek ile onların hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Ekmek Ve Yemek Fabrikası İnşaatı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve bölgeye hizmet edecek şekilde planlanan ekmek ve yemek fabrikası inşaatı tamamlandı.

Elazığ Belediyesi, Park Ve Yürüyüş Yollarında Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu Etkinliği Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ sloganıyla başlatılan farkındalık kampanyası Malatya’da da gerçekleştirildi.

İtfaiyecilerden Vali Şahin’e Ziyaret

İtfaiye Haftası münasebetiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ve itfaiye erleri Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Maski’nin Hizmetlerine Tam Not

MASKİ Genel Müdürlüğü ALO 185 Çağrı Merkezi tarafından 7 bin kişinin katılımı ile memnuniyet anketi yapıldı.

Orduzu'daki 5 Sokağa Sıcak Asfalt

Battalgazi'deki vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu (Kaldırım) Mahallesindeki 5 sokakta toplam 3 bin 500 metrelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

Haydi Ekmek Büfelerinde Satış Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nin (HAYDİ) başlangıçta 11 olan satış büfesi sayısı kısa sürede 17’ye çıkarıldı.

Etlik Şehir Hastanesine Yeni Otobüs Hatları

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesine vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi amacıyla; 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

Bölgenin En Büyük Geri Dönüşüm Parkı İçin Çalışmalara Başladı

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini her geçen gün genişleten Elazığ Belediyesi, çevresel yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Kartal Belediyesi’nden, Son 30 Yılın En Büyük Asfalt Seferberliği

Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Kartal’ın ve Kartallıların ulaşım ve altyapı sorunlarına çözüm üreten Kartal Belediyesi, ilçenin son 30 yılının en geniş kapsamlı asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Battalgazi Belediyesi’nden 6 Sokağa Sağlıklaştırma

Battalgazi Belediyesi, Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla 6 sokakta yaklaşık 175 dükkanı kapsayan sokak sağlıklaştırmasının startını verdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Avrupa Hareketlilik Haftası”nı dolu dolu etkinliklerle geçiriyor.

Toplam 2197 haber.