Yerel

Yerel Haberleri

Hedef: Daha Modern Bir Ankara İtfaiyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kaynaklarını Başkentlilerin acil çözüm bekleyen sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Türk- Kore Dostluk Parkı Hazırlıkları Devam Ediyor

Türk-Kore Kültür İletişim Derneği Başkanı Yong Durk Park ve Güney Koreli Seramik Sanatçısı Prof. Kim Yong-Moon, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehri olan Güney Kore Paju şehri ile birlikte yapacağı tematik park için Başkan Büyükerşen’e teknik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Battalgazi’deki Derme Deresi Rekreasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vizyon projelerinden bir tanesi olan ve ilçenin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı

Elazığ Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında kar yağışı sonrasında buzlanma ve don olaylarına karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Eskimalatya'daki Sağlık Merkezinde Çalışmalar Sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2.katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları’nın Jeotermal Sera Alanı'nda Çalışmalar Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi tarafından Cip mesire alanı içerisindeki Jeotermal Sera Sahası'nda yapımı devam eden ve yıllık 20 milyon yerli fide (Ata Tohumu) üretilmesi hedeflenen sera projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

15. Cadde’de 2 Bin 600 Metrelik Yol Yenilenecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

EGO 80’inci Yılını Kutluyor: Ulaşımda Yeni Dönem

Başkentte yıllardır ihmal edilen ulaşım sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğünün 80. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Başkent Kart’a Bir Ödül Daha

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından sosyal yardım alan ailelere yönelik başlatılan ve daha sonra kullanım alanı genişletilerek çiftçilere de dağıtılan “Başkent Kart” başarıya doymuyor.

Meski Atıksu Arıtma Tesisleri’nin Koku Analiz Sonuçları Açıklandı

MESKİ, Atıksu Arıtma Tesisleri’nde koku analizlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 34 noktadan alınan koku numunelerinin limit değerlerini sağladığı belirlenirken, tesislerin herhangi bir koku problemine yol açmadığı, analiz sonuçlarıyla da kanıtlandı.

Kuzey Ankara Tüneli’ndeki Çalışmaların İlk Etabı Tamamlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, 2009 yılında yapay kayalar kullanılarak yapılan ve kullanım ömrü dolmamasına rağmen yanlış ve hatalı imalat sonucunda kayaların düşmesi nedeniyle can ve mal güvenliği sorunu oluşturan Kuzey Ankara Protokol Yolu Tüneli’nde acil olarak başlattığı çalışmaların 1’inci etabı tamamlandı. Bir hafta içerisinde trafiğe açılacak olan tünelin 2’nci etap çalışmaları ise yaz aylarında okulların kapanmasıyla gerçekleştirilecek.

Çankaya-Mamak Viyadüğü’nde Kapsamlı Bakım Onarım Çalışması Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte yıllardır ihmal edilen ve acil çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AÖF Sınavları İçin Ulaşımda Düzenleme

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Aralık’ta yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atık Malzemelere Yeniden Hayat Veriyor

Sıfır atık anlayışı doğrultusunda projelerini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde kurduğu geri dönüşüm atölyesi ile ömrünü tamamlamış eşyaları tekrar kullanıma kazandırıyor.

Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı Beğeni Topluyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 90 günde yapımı tamamlanan Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, bölgenin trafik yükünü önemli ölçüde rahatlattı. Bölge sakinleri hayata geçirilen ulaşım yatırımından memnun.

KASKİ’de Yangın Tatbikatı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü personeline Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından “Yangın Güvenliği ve Tatbikatı” eğitimi verildi.

Zabıta Ekipleri Market Denetimlerini Artırdı...

Sivas Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri market denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir’den Türkoğlu’na Yeni Köprü

Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik yatırımla Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’ne 100 metrelik yeni köprü inşa etti.

Eskişehirlilerden Yeni 1 Litrelik Halk Süt’e Büyük İlgi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Süt, 3 ve 5 litrelik ambalajlardan sonra 1 litrelik ambalajlı pastörize süt satışlarına başladı. Yeni 1 litrelik ambalajlı sütler Eskişehirlilerden büyük ilgi gördü.

Toplam 2197 haber.