Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kahtalı: Muhalefetin becerdiği tek iş masa etrafında toplanmak

Muhalefet partilerinin bir araya gelmesini değerlendiren AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Türkiye'nin içerde ve dışarda birçok mesele ile uğraştığı, bölgesinde kendisini ilgilendiren önemli olaylarla meşgul olduğu anlarda değil bir araya gelmek kılını dahi kıpırdatmayan ve Türkiye’nin lehine hiçbir bir davranışta bulunmayanların mesele ‘Erdoğan gitsin’ olunca anında bir araya geliyor olması içimizi bir kez daha kanatmıştır” dedi.

Elektrik Ve Doğalgaz Zammı İle İlgili Basın Açıklaması

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Elektrik ve Doğal gaz'a Yapılan Yamlarla İlgili Basın Açıklaması Yaptı.

Başkan Büyükkılıç, Minik Misafirlerini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Safa Eğitim Kurumları’nın minik öğrencilerini ağırlarken, öğrenciler çizdikleri resimleri Başkan Büyükkılıç’a hediye etti.

AK Partili Çalık, Malatya organize sanayi bölgelerindeki fabrikaları gezdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki bazı fabrikaları gezdi.

AK Partili Çalık: Tekstilkent Projesi, Akçadağ’da 400 kişiye istihdam sağlayacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde inşaatının yapımı devam eden Tekstilkent Projesinin 400 kişiye istihdam sağlayacağını belirtti.

Gelincik Tepesi’ndeki Ailelere Sürpriz Ziyaret

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve partililer ile birlikte Gelincik Tepesi’ndeki depremzede aileleri ziyaret etti.

AĞAR: Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurtuluş Bayramı Mesajı

12 Şubat Kurtuluş Bayramı, Valilik Meydanı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programda okunan kutlama mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.

Başkan Büyükkılıç’tan Üretimin Merkezi OSB’lere Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, endüstri ve ticaretin merkezi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile İncesu Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Başkan Güder Önceliğimiz İnsanımızın Gönüllerini Fethetmektir

Başarılı hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği anlayışını da Battalgazi’de etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Önceliğimiz insanımızın gönüllerini fethetmektir” dedi

AK Partili Çalık: Gençlerimize yönelik önemli yatırımlar yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır gençlerimizin spor tesisleriyle, gençlik merkezleriyle buluşması adına çok önemli hamleler yapıldı.

Ali Babacan’dan Özelleştirme Yorumu ‘Firma Tekel Olacaksa, Özelleştirme Yapılmamalı’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Haber Global’de katıldığı Siyaset Özel programında Senem Toluay Ilgaz, Oral Çalışlar, Nihal Bengisu Karaca ve Metehan Demir’in sorularını yanıtladı. Babacan, gündemi şu sözlerle değerlendirdi:

Ağbaba: Atatürk Büstünü Kıranlar Yakalanmalıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Kernek Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan Atatürk büstüne yapılan saldırıyı kınayarak saldırganların bulunmasını istedi.

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun Faturamı ödemeyeceğim Açıklamasına tepki

Milletvekili Çalık, Malatya’da Kuyumcular, Lokantacılar ve Terziler Odasını ziyaret etti.

Milletvekili Çakır’dan BİMYAD Genel Merkez Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Postane Önünde Elektrik Faturası Yaktılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz 'Ekonomik buhran ve elektrik zamları' ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Postane önünde gerçekleştirilen eyleme çok sayıda katılım oldu.

Başkan Öztürk'ten DSİ Şube Müdürü Sucu'ya Ziyaret

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk beraberinde AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte DSİ 92. Şube Müdürü olarak atanan Başmühendis Aytaç Sucu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Malatya Teşkilatını Hakan Yılmaz Oluşturacak

İYİ Parti Genel Merkezi istifa nedeniyle boşalan Malatya İl Teşkilatını oluşturmak üzere Hakan Yılmaz'ı görevlendirdi.

AK Partili Çalık: Elektrik faturaları için yeni bir düzenleme yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, elektrik fiyatlarında yaşanan artışa yönelik yeni bir düzenleme yapılabileceğini söyledi.