Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Büyükkılıç’tan Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, birimleri tek tek gezdi.

AK Partili Çalık Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturuyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturmaya devam edeceğiz.

Tüfenkci: 'Devlet millet omuza omuza büyük işler başardık'

24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin ikinci yıldönümünde açıklama yapan Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Yaraları birlikte sardık, Devlet millet omuza omuza büyük işler başardık' dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan Havalimanı İncelemesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 milyon yolcuya hizmet etmesi hedeflenen ve kar yağışına rağmen inşaatı hızla devam eden Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Partili Çalık: 14 bin kişiye güvenli ve sıcak yuva oldu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da deprem konutlarından 3 bin 434 konutun yapımının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini ve yaklaşık 14 bin kişinin güvenli ve sıcak yuvalarına kavuştuğunu bildirdi.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Mesleki Eğitim Ve Yaşam Merkezini İnceledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “ Tekstil, Kuaförlük, Aşçılık ve Biçki- Dikiş kurslarının yanı sıra Erdem Okulu, Robotik Kodlama, Yazılım ve Bilimsel Atölyelerin yer aldığı Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi, sosyal belediyecilik hizmetlerine örnek gösterilecek kıymetli bir yatırımdır.” diye konuştu.

Mv. Tutdere Uyardı' Ertelemeye İlişkin Haberler Gerçeği Yansıtmamaktadır'

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, tütüne hapis cezası getiren yasanın ertelendiğine ilişkin çıkan haberler üzerine açıklamalarda bulundu.

CHP'li Kiraz'dan esnafa geçmiş olsun ziyareti

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz: 'Galerici Sitesi afet bölgesi ilan edilmeli'

Başkan Büyükkılıç, Müsiad Kayseri’nin Yeni Yönetimini Kabul Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Kiraz'dan Zam Eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Zamlarla ilgili yaptığı değerlendirmede iktidar insanların yoksulluğuyla alay etmektedir' dedi.

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Türkiye’de Kadın Hakları’ Semineri Düzenledi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Kadın Hakları’ seminerinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2022 Yılını Kadın ve Aile Yılı olarak ilan ettik. Yıl boyunca düzenleyeceğimiz kültürel ve sosyal etkinliklerle kadın ve aile kavramının ne kadar önemli ve değerli olduğunu ön plana çıkartacağız.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den Büyükkılıç’a Ziyaret

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

AK Partili Çalık Altay Kışlası’nda yeni bir yerleşim alanı oluşacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Altay Kışlası’ndaki 2 bin dönümlük alanın Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin gerçekleştiğini ifade ederek, “Özsan ve Yeni Sanayi Siteleri, Keresteciler, Ayakkabıcılar, Mobilyacılar, Yapı Malzemecileri, Gıda Toptancıları, Oto Tamircileri, Demirciler, Depolama Alanları, Tekstil Atölyeleri ve Galerici Sitelerinin de içinde olabileceği Malatya’nın yeni bir yerleşim alanı oluşacak.

Milletvekili Kahtalı'dan kütüphane açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Millet Bahçesinin içerisinde yapımı devam eden kütüphanenin Doğu Anadolu’nun en büyük kütüphanesi olacağını belirterek, inşaat çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Milletvekili Ağar, TBMM'de Elazığ Depremi'ni Andı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Üyesi Zülfü Tolga Ağar, TBMM Genel kurulunda gündem dışı söz alarak Elazığ gündemine dair konuşma yaptı.

Memleket Partisi İl Yönetiminden Baro Başkanlığına Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, İl Genel Sekreteri Av. Çağrı Sarıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Abuzer Fırat ve İl yönetim kurulu üyesi Av. Hakan Güler Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez'i makamında ziyaret etti.

Çalık Cumhur İttifakı olarak yürüdüğümüz yol çok kıymetli

Milletvekili Çalık, Malatya’da ki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Kiraz Emekliye Verilen Zamı değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, emekli maaşlarındaki zamlarla ilgili yaptığı Basın Açıklaması Yaptı.

Çalık'dan Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Çalık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Şengönül'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu