Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Büyükkılıç Kayseri Kültür Sanatın Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kültür sanatın merkezi olan kentte yoğun ilgi gören etkinliklerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projelerinin Yapım Süreçleri Görüşüldü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile gerçekleştirilen toplantının ardından paylaşımda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Tekke Kentsel Dönüşüm, Kale Çevresi Koruma ve Geliştirme ile Valilik Meydanı projemizin yapım süreçlerini netleştirdik.

Hakan Yılmaz, Fabrika şekeri bakkallara dagitmali

İYİ parti Malatya İl başkanı Hakan Yılmaz, Türk Şeker Malatya Fabrikasında üretilen şekerin bakkal esnafı ve imalatlarinda Şeker kullanan üreticilere bizzat satılmasını beklediklerini söyledi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından Genel Başkan Meral Akşener'e Ziyaret

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz beraberinde İl teşkilatıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov’un Kitabının Tanıtımı Yapıldı

Gürkan: Türk Dünyasının O Eski, Yaslı Günlerinin Yerine Yeni Bir Çığır Açıldı Diyoruz

Çukurova Sifed Yönetiminden Başkan Seçer’e Ziyaret

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Yönetim Kurulu Başkanlığına kısa süre önce seçilen Hüseyin Kış ile Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Seçer’i ziyaret etti.

Mv. Kahtalı'dan Açıklama

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in Malatya Esnafını ve vatandaşları ilgilendiren Şekerle ilgili İddialara Mv. Kahtalı ' Kamuoyunun Bilgisine ' Başlığıyla basın açıklaması yaptı

CHP İl Başkanı Kiraz at arabasına binerek akaryakıt zamlarını protesto etti.

Kiraz: “Bu zam ve zulümle yüz yıl, bin yıl geriye gideceğiz”

Başkan Gürkan Malatya’nın Trafik Sorunu Çözüme Kavuşturuluyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuzey Kuşak Yolu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

BM Kadın Birimi Milletvekilleriyle Buluştu

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi milletvekillerine yönelik kadın erkek eşitliğine duyarlı bütçeleme semineri düzenledi

Bakan Yardımcısı Ergüneş’ten Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Mv. Ağbaba 'Şekeri De Ranta Kurban Ettiler'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kamuda kalan şeker fabrikalarının ellerindeki şekeri Türkşeker Tarım şirketine devrettiğini, Türkşeker Tarım’ın ise gizli saklı/ihalesiz bir şekilde özel sektördeki bazı firmalara sattırdığını belirtti.

Obama’nın Türk Danışmanı Riccon Doğan, Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in daveti üzerine Malatya’ya gelen ABD eski Başkanı Barack Obama'nın 'Türk Danışmanı' olarak bilinen dünyaca ünlü Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, beden dili ve düşünce okuma teknikleri üzerine düzenlenen özel bir eğitim programında ilçedeki gençlerle buluştu.

Başkan Gürkan, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek Malatya'ya yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştü.

Damızlık Koyun Keçi Birliği Sertifika Programı

Şaftlı Makinede Koyun Kırkma Kursunu Tamamlayanlara Sertifikalarını Başkan Gürkan Verdi..

Genç MÜSİAD’dan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, Kayseri Şube Başkanı Kadir Andaç ve Kayseri Şubesi heyetini makamında kabul etti. Büyükkılıç, genç sanayici ve iş insanlarına tavsiyelerde bulundu.

Kurtulmuş: Gaziantep Her Açıdan Örnek Bir Şehir

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde kente kazandırılan Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu’nun resmi açılışı, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı.

Ağbaba, Bik Genel Kurulu Tüm Gazeteler Battıktan Sonra Mı Toplanacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı tarafından atama yapılmaması nedeniyle BİK Genel Kurulu’nun en son 17 Şubat 2021’de toplandığını belirterek, “genel kurul gazeteler battıktan sonra mı toplanacak?” diye sordu.

Milletvekili Tutdere: Vatandaşımızı Elektrik Çarpmadı, Akp'nin Soygun Ve Zam Düzeni Çarptı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, vatandaşlardan gelen mesajların fotoğraflarının bir kısmını genel kurul kürsüsünden göstererek, “Zamlarınızı geri çekin, zulmü durdurun, vatandaşa rahat nefes aldırın.” çağrısında bulundu.