Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kadınlar Öğreniyor, Ev Ekonomilerine Katkı Sağlıyor

Battalgazi'de kadınları üretkenliğe teşvik etmek ve dezavantajlı kadınlar için meslek edindirme kursları açmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, insanı önceleyen projelerle her kesimden büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Gürkan' Şehrimize Yapılacak Hizmetler İçin El Ele Vereceğiz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Çinkılıç'tan MTB'ye Ziyaret

Ziyaret programlarına hız kesmeden devam eden Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ziyaret ederek Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ile görüştü.

AK Partili Çalık, Esnafımızın her zaman yanında olduk

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, pandemi sürecinde esnafa ciddi desteklerin verildiğini, bundan sonra da desteklerin süreceğini söyledi.

Mv. Çalık ve Başkan Çınar'dan Öğrencilere Ziyaret

Milletvekili Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, 'Gıda Destek' Projesinden Faydalanan Üniversite Öğrencilerini Ziyaret Etti.

AK Partili Çalık: Malatya Adalet Sarayı 2022 yatırım programına alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Adalet Sarayının 2022 yılı Adalet Bakanlığının yatırım programına alındığını ve yerel mimariye uygun olarak inşa edileceğini açıkladı.

KASKİ’den Milletvekili Arık’ın İddialarına Cevap

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın önceki gün KASKİ çalışanları ile ilgili yapmış olduğu açıklamaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Başkan Güder Her Daim Sizin Gören Gözünüz, Duyan Kulağınız Olacağız

Battalgazi Belediyesi tarafından toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 7-14 Ocak tarihleri arası kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla “Yüreğiyle Bakanlar” adlı özel bir program düzenlendi.

Çakır, halk gününde vatandaşları dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

AK Partili Çalık: 2022 yılında Malatya’daki kamu projelerine 450 milyon lira ödenek 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yapımı devam eden ve yeni başlanılacak olan bazı kamu projelerine 2022 yılı için ilk etapta yaklaşık 450 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.

Gürkan: Tüm Paydaşlarımızla 3 Yıl İçinde Malatya’da Hizmet Destanları Yazdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldiği günden itibaren Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımları bölge müdürleri ve Malatya’da bulunan kamu kurumlarının il müdürlerine tanıttı.

Mv. Ağbaba' Adıyamanlı, Malatyalı Tütüncüden Ne İstiyorsunuz ?'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, 'Tütün yasası AKP'nin turnusol kağıdı, Cumhur İttifakı'nın turnusol kağıdı. 2017 yılında tütün yasaklandı.

Esnaf Dostu Başkan Büyükkılıç, Kapı Kapı Esnafları Ziyaret Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf ziyaretinde bulunarak, hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

Başkan Kiraz, Emeklilikte Yasa Takılanlar Lütuf Değil Kazanılmış Haklarını İstiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz’ın yaptığı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan 1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneğin Ziyaret

Gürkan: Malatyaspor Malatya’mızın Ortak Değeridir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Başkan Şerifoğulları’na Ziyaret

Ziyarette yaptığı konuşmada gönül belediyeciliği ilkesine vurgu yapan Başdanışman İhsan Şener, gerçekleştirilen hizmetlerin insan odaklı olmasının önemine dikkat çekti.

Başkan Güder Kendimize Yol Haritası Çıkarıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’daki sanayici esnafını ağırlayarak, yapılması planlanan Meydan Projesi ile bütünleşen yeni Sanayi Sitesi hakkında esnaflar ile istişarede bulundu.

Başkan Şahin Anadolu’nun Güçlü Duruşunu Dokuyarak Dünyaya Anlatacağız

Türkiye’de yalnızca Gaziantep’te, el tezgahlarında dokunan ipekli dokuma türü Antep Kutnu Kumaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen sahne gösteriminde görücüye çıktı.

Battalgazi'deki Öğrencilere Sınav Desteği Sürüyor

Başkan Güder: 'Sınav Maratonunda Birlikte Ter Dökeceğiz'