Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gürkan Türk Eğitim Sen Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin ve yönetimini ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, özel çocukların çalıştığı kafeyi ziyaret etti

AK Partili Çalık: “Onlar benim evlatlarım”

Başkan Gürkan Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Gönültaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Şube Müdürü Berkan Samanlıoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül'ü makamında ziyaret etti.

Kiraz Erteleme Uzatma Değil Yasanın Kaldırılmasını İstiyoruz

Tütün üreticilerine 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası getiren yasayı eleştiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz “Biz bu yasanın ertelenmesini, uzatılmasını değil, tamamen ortadan kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Çalık Üreticilerimizin arpa teminindeki ihtiyacı ile ilgili sorununu çözdük

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hayvan üreticilerimizin yem ihtiyacıyla ilgili sorunları masaya yatırdık.

Battalgazi Meclisi, Ocak Ayı Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısı 3.birleşimin 1.toplantısı ile tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülürken, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Başkan Güder’e kredi kullanma yetkisi verildi.

Kahtalı vatandaşları dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte, parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesi Heyeti ile Biraraya Geldi

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Kuluncak Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kuluncak Mahalle Muhtarları, Kuluncak İlçesi’ne yapılan yatırımlardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etmek için MASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldiler.

Başkan Samanlı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan Kadınlarımızın Hak Ve Hukukunun Aranmasında Kadem Lokomotif Görevi Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kadın ve Demokrasi Derneğini Malatya İl Temsilciliğini ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Güder’den Yetim Kardeşlere Doğum Günü Sürprizi

Battalgazi’deki öksüz ve yetim çocukları sevindirmeyi sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sudem ve Enes Öğüt kardeşlere sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Diyarbakır Annelerine Destek Ziyareti

“Diyarbakır Anneleri Asla Yalnız Değildir”

AK Partili Çalık, 24 Ocak depremi sonrası Doğanyol’u yeniden inşa ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Doğanyol’u yeniden inşa ettik. Burası bir film platosu gibi oldu.

Battalgazili Vatandaşlar Çalışmalardan Memnun

Daha yaşanılabilir bir Battalgazi için var gücüyle çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, hizmetlerini aralıksız sürdürürken ulaşım yatırımları kapsamında gerçekleştirdikleri eş zamanlı çalışmalar ile aynı anda birçok mahallede hizmet üretmeye devam ediyor.

Başkan Gürkan, Görevde Yükselme Sınavında Başarılı Olan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Çınar engelli gencin akülü araç talebine kayıtsız kalmadı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, büyük bir gayret ve çabayla okul hayatını aksatmadan sürdürüp örnek bir mücadele veren engelli Ahmet Karakuş’u ikamet ettiği Atatürk mahallesindeki evinde ziyaret ederek, talep ettiği akülü aracını teslim etti.

Başkan Gürkan Yeni Devlet Hastanesi Malatya İçin Önemli Görevler İfa Edecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesinde bulunan Yeni Devlet Hastanesi inşaat sahasında çalışmaları inceleyerek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Bakan Yardımcısı Gürcan’dan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir’de Bayram Havasında Toplu İş Sözleşmesi Töreni

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaşım A.Ş.’de 1049 çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesine imza attı.