Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yeşilyurt Belediyesinin 'Karda Doğa Yürüyüşü' Etkinliğine Yoğun İlgi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde yoğun bir katılım altında gerçekleşen 'Karda Doğa Yürüyüşü' etkinliğinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı tebrik ettiler.

Oda Başkanlarımıza Görevlerinde Başarılar Diliyorum

Dernek ve Oda ziyaretlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tunçel, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik, Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Muhtarlardan Başkan Güder'e Karla Mücadele Teşekkürü

Battalgazi'de görev yapan muhtarlar, Malatya'da kar yağışının başlamasıyla teyakkuza geçen ve hafta boyunca etkisini sürdüren kar ile mücadelede örnek çalışmalar ortaya koyarak büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sağlık Çalışanlarından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık çalışanlarının Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma araçlarına ücretsiz binmeleriyle ilgili alınan karardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Güder ve Milletvekili Tüfenkci, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlar ile sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

MHP Malatya İl Başkanlığından Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’na Fidan Desteği

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetimi, Diyarbakır İl Başkanlığı öncülüğünde açılacak olan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı için 120 adet fidan bağışında bulundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan Kayseri Övgüsü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

AK Partili Çalık: Biz millete hizmet yolunda yolumuza devam edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Halk Günü’ne katıldı.

Başkan Güder Ve Milletvekili Çalık’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ümit Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Partili Çalık: 2023’e emin adımlarla gideceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz 20 yıldır milletimizle birlikte yol yürüyoruz.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Soydaşlarını Ağırladı

Kırım Dernekleri Federasyon Başkanı, Kocaeli Kırım Tatarları Derneği Onursal Başkanı ve GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim ARACI, Körfez Kırım Tatarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ile Körfez Kırım Tatarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Can Özgülenç, kendisi de Tatar asıllı olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti.

Tüfenkci'den TKDK ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mv. Ağbaba' Bu Zamlarla Esnafın Ayakta Kalabilmesi Mümkün Değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Ağbaba ve CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Kahveciler Odasını Ziyaret Etti.

Tüfenkci, Halk Günü programında vatandaşlarını talepleri dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'nın kamu yatırımlarında çok iyi noktada olduğunu belirterek, verilen sözleri yerine getirerek, Malatya'da, birçok yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi. Tüfenkci, 'Malatya'mızın 6. Bölge teşviklerinden faydalanması ile birlikte organize sanayisinde 30 bine yakın istihdam sağlandı' dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, birimleri tek tek gezdi.

AK Partili Çalık Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturuyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturmaya devam edeceğiz.

Tüfenkci: 'Devlet millet omuza omuza büyük işler başardık'

24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin ikinci yıldönümünde açıklama yapan Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Yaraları birlikte sardık, Devlet millet omuza omuza büyük işler başardık' dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan Havalimanı İncelemesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 milyon yolcuya hizmet etmesi hedeflenen ve kar yağışına rağmen inşaatı hızla devam eden Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Partili Çalık: 14 bin kişiye güvenli ve sıcak yuva oldu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da deprem konutlarından 3 bin 434 konutun yapımının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini ve yaklaşık 14 bin kişinin güvenli ve sıcak yuvalarına kavuştuğunu bildirdi.