Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kahtalı'dan tarımsal destek vurgusu

"Malatya'mıza 2021 yılı içerisinde 145 milyon TL tarımsal destek verdik"

Başkan Gürkan'dan ESOB Başkanı Şevket Keskin'e Ziyaret

ESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret eden Başkan Gürkan'Şehrimizi Mazisine Layık İstikbale Hazırlama Noktasında Hep Birlikte El Ele Vereceğiz'

Çakır’dan kadın kooperatifi vurgusu

“AK Parti olarak iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız”

Ağbaba: 2021 Malatya’nın kayıp yılı oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ağbaba 2021 Yılının Malatya için kayıp bir yıl olduğunu söyledi.

Mv. Ağbaba' AKÇADAĞDER Önemli Bir Sivil Toplum Kuruluşumuz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Akçadağ Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başkan Samanlı'dan Esnafa Teşekkür Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Devletin yanında olduğunu açıklayan tüm şehir esnafı için teşekkür mesajı yayınladı.

Ali Babacan: İçişleri Bakanı’yla İlgili İddialar Toplumsal Hafızada Duruyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar TV’de Taha Akyol ve Elif Çakır’ın sorularını yanıtladı.

AK Partili Çalık: TKDK'den Malatya'da 11 yılda 7 bin 500 kişinin istihdamına destek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da son 11 yılda 550 girişimcinin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle 750 milyon liralık yatırım yaptığı söyledi.

Başkan Güder’den Telefon Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her fırsatta yeni yöntemler deneyerek, halkın parası ve malına göz diken dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Başkan Güder Projemizi 2022 Yılında Tamamlayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Tandoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, 3 milyon lirayı aşan projeyi 2022 yılında tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunacakları müjdesini verdi.

Yeşilyurt Belediyesi Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Alanında Temel Atma Töreni Yapıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın seçim vaatleri arasında yerini alıp, Yeşilyurt Belediyesinin kendi öz bütçesi, kaynakları ve gücüyle hizmete sunulacak olan Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

AK Partili Çalık: Fırat Kalkınma Ajansı Malatya’da 323 projeye 369 Milyon TL destek verdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat Kalkınma Ajansı’nın Malatya’da 323 projeye 369 Milyon TL destek verdiğini kaydederek, “Doğu Anadolu Bölgesi’nde ihracatın öncü ili olan Malatya, Doğu Anadolu’nun incisi olmaya devam edecek” dedi.

AK Partili Çalık: Depremde hasar gören tarihi cami Ocak ayında ibadete açılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 109 yıldır Malatya’nın siluetini süsleyen Yeni Camii’de yapılan kapsamlı restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini ve Ocak ayında ibadete açılacağını söyledi.

Çalık: Malatya Havalimanı Terminal Binası 2022 Yılı Sonunda Tamamlanacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yapımı yaklaşık bir yıldır devam eden ve 2022 yılı sonunda tamamlanması planlanan 2,5 milyon yolcu kapasiteli Malatya Havalimanı yeni terminal binası ile diğer tesislerin yüzde 25’inin tamamlandığını söyledi.

Başkan Kahveci Yeni Şire Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, son günlerde döviz kurunun düşmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla Yeni Şire Pazarı'nda toplanarak kutlama yapan vatandaşları ve Bakırcılar Çarşısında bedava tatlı dağıtan esnafı ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’ın Ankara Temasları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkent Ankara’da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü ile görüştü.

Başkan Samanlı’dan Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

AK Partili Çalık: Kuzey Çevreyolumuzun 26,5 kilometresi asfaltlandı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya üzerinden Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu’ya veya tersi istikamette giden herkese hizmet verecek 53,5 kilometre uzunluğundaki Malatya Kuzey Çevreyolu’nun 26,5 kilometresinin tamamlandığını ve Ocak ayı sonunda yolun kısmi olarak trafiğe açılacağını söyledi.

AK Partili Çalık Muhalefet Türk Lirası'nın değer kazanmasını zerre kadar önemsemiyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Türkiye yeni ekonomik modelin açıklanmasıyla birlikte döviz kurunda düşüş yaşandı, Türk Lira'mız değer kazandı.