Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Büyükkılıç’ın Muhtarlar Toplantısındaki Durağı Akkışla Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ilçe ziyaretlerindeki durağı Akkışla oldu.

AK Partili Çalık Yapılmak istenen ekonomik darbeyi hep birlikte püskürteceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye’nin son 20 yılda birçok iç ve dış saldırıya ve darbelere maruz kaldığını belirterek, “20 yılda yaşanan darbelerin yanında şimdi bizi ekonomik olarak yıkmak istiyorlar.

AK Partili Çalık’tan 11 kez seçim kaybetmiş, halen erken seçim istiyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Siyaset dışı bir kurumdan siyasete müdahale isteyen Kılıçdaroğlu halen öğrenemedi siyasetin milletle yapıldığını, millet adına yapıldığını.

Başkan Seçer Kayseri’de Düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na Katıldı

Başkan Seçer, Kayseri’de düzenlenen ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 17-19 Aralık tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti.

Başkan Çinkılıç' Esnaflarımızın Durumu Ne Olacak?

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Pandemi döneminden sonra artan kur farkı ve her şeye gelen zamlardan en çok etkilenen kesimin Küçük esnaflar olduğunu belirtti.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Hızlı Tren Müjdesini Büyükşehir’de Verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan Malatya'da

Malatya'da Çok Güzel Hizmetler Hayata Geçirilmekte

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların inşaası sürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Sivrice depreminde hasar gören konutların yerine Şehit Fevzi Mahallesi'nde yapımına başlanılan konutların sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Başkan Büyükkılıç’tan Talas’ta Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ali Dağı’nın eteğinde, öğrenci dostu ve tarih kokan Kayseri’nin yanı başındaki Talas ilçesi ziyaretinde muhtarlarla bir araya geldi.

Çerkez Yazısına Şimdi De Çimento Fabrikası

Ağbaba, “Şehrin en verimli arazilerinin olduğu bölgeye çimento fabrikası kurmak, Malatya’nın bağrına hançer saplamak istiyorlar.AKP’nin rant için yapmayacağı bir şey yok” dedi.

Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı Açılışı Yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Onursal Adıgüzel, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte 10 Ekim 2015’te Ankara Tren Garı önündeki gerçekleşen katliam sonucu hayatını kaybeden Malatyalı gençlerin anısına Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı açılışını yaptı.

Meilletvekili Fendoğlu Tütün yasas için erteleme talebi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'deki konuşmasında, tütün yasasının 31 Aralık 2023'e kadar ertelenmesini istedi.

Kiraz’ın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Basın Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla yaptığı basın açıklaması Yaptı

Fendoğlu, kredi ve BAĞ-KUR primlerinde indirim istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı'ndan esnaflar için kredi ve BAĞ-KUR primlerinde indirim istedi.

Mv. Ağbaba' Duran Ekonomi Esnafı Vurdu'

CHP Genel Bşk. Yrd. Veli Ağbaba' Artan döviz kurları ve yüksek enflasyon, esnafların kepenk kapatmasına neden oluyor.'

Büyükkılıç İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı İle Çalışıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, her alanda insan odaklı temel değerlerin olduğu bir anlayışla hizmet ettiklerine dikkat çekti.

Babacan’dan İktidara Bae Ve Katar Tepkisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çanakkale’de partisinin Yenice ilçe kongresinde konuştu. Babacan şu ifadeleri kullandı:

Başkan Gürkan Ziraat Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Çiftçilerimizin Sorunları Bizim Sorunlarımızdır

Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever Kampanyası Ödül Töreni Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Projelerini Örnek Gösterdi