Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba  2500 Tl Emekli Aylığı, 1500 Tl Emekli Aylığının da Gerisine Düştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın emeklilere müjde diye verdiği 2500 TL asgari emekli aylığını değerlendirdi.

Başkan Şahin’den İnşaat Sektörüne İndirim Müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, inşaat sektörüne destek eli uzattı ve imar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyenin aldığı ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Mesleki Eğitim Ve Yaşam Merkezini İnceledi

“Malatya’nın Kültürel Vizyonuna Değer Katan Bir Merkez”

Yeşilyurt Güreş Sahasında İnceleme

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Güreş Sahasını İnceledi.

Kahtalı'dan Özel'e tepki

Bu zihniyet ülkede iş başına gelecek olursa oluşacak ortamı ve kaosu düşünmek dahi istemiyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Kaynarca Sosyal Tesis Ve Park Alanını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi Kaynarca Sosyal Tesis ve Park Alanını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Kaynarca’nın daha cazip ve tercih edilebilir bir hüviyete ulaşmasını sağlayan alt ve üst yapı çalışmaları, sokak sağlıklaştırmaları, park ve yeşil alan yatırımlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik etti.

Kiraz AKP 2021 Yılında Da Sınıfta Kaldı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 2021 yılını pandeminin gölgesinde geride bıraktıklarını belirterek “. Pandemiden daha çok AKP’nin uygulamaları, izlediği politikalar, aldığı kararlar ülkeyi felaketin eşiğine sürükledi” dedi.

Başkan Gürkan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

CHP'li Tutdere Tütün Üreticisinin Ekmeğini Kazanması Artık Suç!

1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla yetkisiz tütün satışına 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası öngören yasanın yürürlüğe girdiğini hatırlatan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Tütün üreticilerinin yaşayacağı mağduriyetleri aylar öncesinden gördüklerini ve onların haklı taleplerini defalarca gündeme getirmelerine rağmen iktidarın çözüme yanaşmadığını ifade etti.

Gürkan Toprak analizlerimiz ücretsiz bu imkandan faydalanın

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) onaylı Çevre Laboratuvarı’nda incelemelerde bulundu.

Deva’dan İktidara Zam Tepkisi Sandıkta Bedelini Çok Ağır Ödeyeceksiniz

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, yeni yılda yapılan elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve otoyol zamlarına tepki gösterdi.

Yeni Yıla Görevi Başında Giren Personellere Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş, Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte 2022 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulundu.

Kahtalı: Şu anda Türkiye'deki en cazip yatırım yapılacak il durumundayız

Cumhurbaşkanımızdan Malatya ile ilgili ne talep ettiysek hepsi karşılandı

Pütürge'li Muhtarlardan Başkan Gürkan'a Teşekkür Ziyareti

Pütürge İlçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Pütürge Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş ...

Başkan Güder, Battalgazi'de Çalmadık Kapı Girilmedik Ev Bırakmıyor

Hayata geçirdiği yatırımlarla daha yaşanabilir bir Battalgazi'yi güzel yarınlara hazırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gönül belediyeciliği kapsamında ilçede çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamayı sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nden 4 Bin 105 Öğrenciye Sınav Desteği

Eğitime verdiği desteği her yıl artırarak sürdüren Battalgazi Belediyesi, üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına katkı sunacak bir çalışmaya imza atarak, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz “Deneme Seti” dağıtımının startını verdi.

Kahtalı: Kayısının katma değeri her geçen gün artıyor

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, son dönemlerde yapılan çalışmalar ve gerçekleştiren yatırımlarla beraber kayısının katma değerinin arttığını ifade ederek, "Kayısının her geçen artan değeri hem üreticimiz hem de kentimiz için çok önemli. Kayısıdaki katma değeri artırma adına çalışmalara devam edeceğiz" dedi

AK Partili Çalık: Millete hizmet yolunda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti'nin 20 yılda yaptığı icraatları sıralayarak, “Malatya’mızın dört bir yanını altyapı, üstyapı, tüm hizmetlerle donattık ve bu hizmet yarışımız aynı şekilde devam etti, ediyor. Bu konuda da asla fire vermeyeceğiz” dedi.

MKYK Üyesi Mv. Çalık’dan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Ak Parti Malatya İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.