Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Battalgazi’deki Gençler İçin Protokol İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Başkan Büyükkılıç, Akıllı Şehir Kayseri’yi Anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin 81 ilindeki üniversitelerde gerçekleştireceği, çeşitli panel ve özel konuşmacılarla katılımcıların farkındalıklarını artıracak bir dijital dönüşüm organizasyonu olan ve ilki Kayseri’de düzenlenen Anatolian Business Forum’da ‘Akıllı Şehir Kayseri’ projesini anlattı.

Başkan Soyer’den zeytinlik düzenlemesine tepki

“Zeytin ağaçlarının yok edilmesi asla kabul edilemez”

Başkan Seçer, Türkiye’nin İlk Kadın İl Belediye Başkanı Müfide İlhan’ın Kızlarını Ağırladı

Başkan Seçer, 1950’li yıllarda Mersin Belediye Başkanı seçilerek, Türkiye’nin ilk kadın il Belediye Başkanı olan Müfide İlhan’ın kızları Simla İlhan ile Ayla İlhan Börekçi’yi ağırladı.

Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretçi Yoğunluğu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve misafirleri makamında ağırlayarak, istişarelerde bulundu.

Ağbaba: Türkiye Günlerdir Zam Festivali Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında Ağbaba, akaryakıt zamları başta olmak üzere hayat pahalılığına değindi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorlara ilişkin açıklamasına sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Yağlıcı Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

AK Partili Çalık: Kadına yönelik şiddetin haklı veya haksız hiçbir gerekçesi, bahanesi olamaz

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Kadına yönelik şiddetin haklı veya haksız hiçbir gerekçesi, bahanesi olamaz." dedi.

Başkanı Cömertoğlu, Ankara'da projelerle ilgili temaslarda bulundu

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Pelitoğlu; Kadına Şiddetle Mücadelede Kararlıyız

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları başkanı Özlem Pelitoğlu; “Tüm dünya gibi bizim de canımızı yakan, kadına yönelik şiddetle de mücadele etmekte kararlıyız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, OSB Yönetimini Kabul Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

CHP İktidarlarında Kadına Şiddeti Durduracağız

CHP Malatya İl kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın; “Kadına yönelik şiddeti durdurmakta kararlıyız. İktidara geldiğimizde ilk bir hafta içerisinde İstanbul Sözleşmesini uygulamaya koyacağız. Kravat taktı, efendi durdu diyerek yapılan indirimleri kaldıracağız” dedi.

Başkan Yılmaz, Bizim gözümüz de her anne, her kadın birer kahramandır

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenen, dünyamızı daha yaşanabilir hale getiren kadınlarımızın 8 Mart gününü kutluyorum”.

Keskin Fabrika çıkışı 254 TL olan şekeri esnaf olarak 400 TL’ye almaya talibiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ben çağrıda bulunuyorum, esnaf olarak, vatandaş olarak, Malatya Şeker Fabrikasında çıkışı 254 TL olan torba şekeri biz 400-450 TL’ye almaya razıyız, esnafa versinler.

Başkan Gürkan, kariyer günleri programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fatih Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileriyle kariyer günlerinde bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Güder Büyük Bir Aşk Ve Tutkuyla Hizmetlerimizi Sürdürüyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Veli Böke’yi Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

Başkan Seçer, Tarsus’taki Hal Esnafı İle Bir Araya Geldi

Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği’nde Hal esnafıyla kahvaltıda buluşan Başkan Seçer, “Çok şükür halden anlarız.

Ağbaba: Zamlar Sonrası Yakında Öğrenci Taşıyacak Minibüs Kalmayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Başkan Karadağ Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, "Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı"