Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP’li Kalyoncu: Milliyetçi Ülkücü Hareket Atık Olmayan Bir Dünya Oluşturmaktan Yanadır!

Ormansızlaşma Biyoçeşitlilikte Büyük Kayıplara Yol Açacaktır!

Ağbaba: İlk Kez Satın Alınan Ticari Araçlardan Bir Defaya Mahsus Vergi Alınmasın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında ticari araç esnafının sorunlarına ve gece 24 müzik yasağına değindi, iktidara çağrıda bulundu.

Ağbaba: Kayısı Üreticisinin Zararı Karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 14 Nisan’da Malatya’da meydana gelen don felaketinden zarara uğrayan kayısı üreticilerinin sorunlarını TBMM’de gündeme getirdi.

Seçer Yaptığımız Hiçbir İş Göz Boyamak İçin Değil

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sivil toplum buluşmalarının 3’üncü toplantısında emek örgütleri olan sendikaların başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Şampiyon Şehirler Gaziantep Ve BRAGA, Kardeş Şehir Olma Yolunda İlk Adımı Attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Portekiz’in Braga Belediyesi ile kardeş şehir olma yolunda ilk adımı atarak ‘Niyet Anlaşması’ imzaladı.

Başkan Güngör Göksun’da Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yaptı

Göksun’da şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugün Göksun’da aziz şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle birlikte iftarımızı yaptık.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Endonezya Büyükelçiliği Binası Açılışına Katıldı

Endonezya’nın Ankara Büyükelçiliği yeni hizmet binasının açılış törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi’nin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Başkan Seçer’in Sivil Toplum Kuruluşları İle Buluşmaları Devam Ediyor

Başkan Seçer, TMMOB’a bağlı odaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, Hizmet İçi Eğitim Programına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş (KAYMEK) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programına katıldı.

Mv. Ağbaba Mesele Kılıçdaroğlu'nun Değil, Türkiye'nin Karanlıkta Kalması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Başkan Büyükkılıç İle Hayırsever Arasında Bir İşbirliği İmzası Daha

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile hayırsever Serpil ve Mehmet İştahlı arasında cami yapımına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Başkan Bilgin, İhramcızade İmam Hatip Ortaokulu’nu Ziyaret Etti...

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, her hafta düzenlemiş olduğu okul ziyaretleri kapsamında İhramcızade İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

AK Partili Çalık 15 gün içerisinde ön hasar tespitleri tamamlanacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da 13 Nisan’ı 14 Nisan’a bağlayan gece meydana gelen zirai don sonrası ekiplerin sahada ön hasar tespiti çalışmalarına hemen başladığını ve büyük bir titizlikle çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Başkent’te Ulaşım Zirvesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Başkent’te ziyaret etti.

Başkan Soyer İzmir’de dönüşüm başlamıştır

Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etaplarının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı.

AK Partili Çalık 15 gün içerisinde ön hasar tespitleri tamamlanacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da 13 Nisan’ı 14 Nisan’a bağlayan gece meydana gelen zirai don sonrası ekiplerin sahada ön hasar tespiti çalışmalarına hemen başladığını ve büyük bir titizlikle çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

İYİ Parti’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.

AK Partili Çalık: Şehit Fevzi kentsel dönüşüm konutları 2023'te teslim edilecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depreme dayanıksız riskli yapıların kentsel dönüşümünün hız kazandığını, bu çerçeve de yapımı devam eden Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki 679 adet konutun 2023 yılında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Matematikte Dünya Birincisi Ömer Erken, Başkan Seçer’le Buluştu

Başkan Seçer, online düzenlenen Uluslararası Caribou Contests Matematik Yarışması’nda bu yıl iki kez dünya birincisi olan Mersinli 9 yaşındaki Ömer Erken’le bir araya geldi.