Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Battalgazi Ailesi İftarda Bayramlaştı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını Battalgazi'de iftar programlarıyla şenlendiren Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi tüm hizmet birimlerinde çalışan belediye personeli ile iftar programında bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Samanlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Ağbaba: İşçiler Ve Emekçiler Akp Kamburundan Kurtulacak

CHP'nin İşçi Sendikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Başkan Büyükkılıç’a İstişare Ziyaretleri Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Tural, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ile Hollanda’dan gelen misafirleri, başkanlık makamında ayrı ayrı kabul etti.

Bayramlar Yürek Coşkusu Kaynaşma ve Buluşmaktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, Bayramın İlk Ziyaretini Emekli Evi’ne Yaptı

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mersin Emekli Evi’ni ziyaret ederek yaş almış vatandaşlarla bir araya geldi, bayramlarını kutladı.

Başkan Güder’den Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret ederek, “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Başkan Güngör Bakan Kirişci’yi Ağırladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ağbaba: Yeni Cami'de Yapılan Düzenleme Camiyi Çevreden Koparıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı ile birlikte 24 Ocak depreminin ardından restorasyonuna başlanan ve kısa süre önce ibadete açılan Yeni/Teze Cami etrafına yapılan demir korkulukların kaldırılmasını istedi.

Başkan Seçer Lions, Soroptimist, Rotary Ve Rotaract Kulübü Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Seçer, sivil toplumla buluşmalar kapsamında düzenlenen 4’üncü toplantıda kente ve vatandaşlara sosyal projelerle gönüllü destekte bulunan Lions, Rotary, Soroptomist ve Rotaract kulüplerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

'200 Bin Adet Sebze Fidesini Çiftçilerimize Dağıttık'

Yeşilyurt Belediyesinden Çiftçilere ve Tarımsal Üretime Dev Bir Destek Daha!

Büyükkılıç Ve Başkanlardan Özhaseki’ye Brifing

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile ilçe belediye başkanları, şehri geleceğe taşıyacak hizmet ve projeler ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye brifing verdi.

Mansur Yavaş Gençlerle Buluştu Bu Kenti Sahiplenmenizi İstiyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılımcılık ilkesi doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek talep ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisinden Gençlerle Sahur Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya, üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.

Başkan Seçer’den Tarsus’a Bayram Müjdesi: 41 Yeni Sarı Limon Sefere Başladı

Başkan Seçer, Tarsus’ta merkez ve kırsal mahallelerde hizmet vermek üzere yeni alınan 8,5 metrelik dizel atak 41 otobüsün anahtar teslim törenine katıldı

MHP Yeşilyurt Teşkilatı’nda Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya/Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nda görev değişimi yaşandı.

Başkan Samanlı’dan Kadir Gecesi Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi Kadir Gecesi sebebiyle Malatya’nın Evliyanur Cami’inde teravih namazı kılıp, namaz sonunda tatlı dağıttı.

Başkan Büyükkılıç, Özhaseki İle Birlikte Gençlerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte AK Parti Kayseri Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Gençlik Buluşması”nda gençlerle buluştu.

Başkan Soyer açıkladı: İzmir 2022 Avrupa Ödülü’nü kazandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentin kabuğunu kırarak dünyaya açma vizyonu karşılık buldu.