Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Soyer Anadolu Birliği Derneği’ni ağırladı

“Yaptığımız her şey bu memleketin aydınlık geleceği için”

İyi Parti’den Bimyad Genel Merkezine Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı ve Battalgazi ilçe yönetim kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Güder, AK Parti İlçe Teşkilatıyla İftarda Buluştu

Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasında buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kez de Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Battalgazi İlçe teşkilatını iftarda konuk etti. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Doğanyol Muhtarlarıyla Toplantı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, Doğanyol İlçesinde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Samanlı’nın Şehitler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şehitler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Horata'dan Çıkan Su Bereket Olarak Yansıyacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konak (Banazı) Mahallesi'nde bulunan Horata suyunun çıktığı kaynakta incelemelerde bulundu.

Güder, Uluslararası Öğrencilerle Sahur'da Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelerek İnönü Üniversitesi'nde okuyan Uluslararası öğrenciler ile birlikte sahur yaptı.

AK Partili Çalık: Malatya’da zirai don nedeniyle hasar tespit çalışmaları başladı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya genelinde 13 Nisan'ı 14 Nisan'a bağlayan gece yaşanan zirai don olayının ardından TARSİM ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin kayısı bahçelerinde ön hasar tespit çalışmasına başladığını söyledi

AK Partili: Malatya’da 3,5 Milyar TL’lik afet konutu yatırımı yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesinde yapımı tamamlanan 499 adet deprem konutunun anahtar teslimini yaptıklarını ifade ederek, “22 Nisan’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, hem ilçelerimizde yapılan yatırımları değerlendirmek hem yerinde görmek ve eksiklerimiz varsa onları tamamlamak üzere Malatya’ya gelecek. 24 Ocak 2020 depremi sonrası Malatya’da toplamda 3,5 milyar TL yatırım bedelli 7 bin 11 adet afet, sosyal ve kentsel dönüşüm konutları inşa edildi.” dedi.

Mansur Yavaş’tan 3 Yılın Özeti Bir Şehirde İnsanlar Huzurluysa O Şehirde Umut Vardır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başkanlığında toplanan nisan ayı meclis toplantısında; ABB, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğünün 2021 yılı faaliyet raporları görüşüldü.

Ağbaba’dan, Ölüm Yıldönümlerinde Özal Ve Hamido Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Güder, Başarılı Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir, Çiftçiye Destek Olacak Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Ormanı Kurdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Deutsche Gesellschaft Für Internationale Zusammenarbeit (GİZ) Gmbh ve Doğa Koruma Merkezi Vakfı iş birliğinde Gaziantep’te Yerel Yabani Türlerin Sürdürülebilir Olarak Çoğaltılması Projesi kapsamında Şahinbey ilçesine bağlı Cevizli Köyü’nde (Lohan) aromatik ve tıbbi bitki fidanları toprakla buluştu.

Dünya Çapında 11,4 Milyardan Fazla Covıd-19 Aşısı Kullanıldı

Nisan 2022 araştırmalarına göre dünya çapında uygulanan Covid-19 aşısı 11,4 milyar dozu geçerken, 3,293,262,316 doz ile en çok Çin topraklarında (Mailand China) uygulandığı görüldü.

Büyükkılıç Pınarbaşı’da Cumhur İttifakı’na Seslendi Hizmet Bizim İşimiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Pınarbaşılıların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, “Hizmet Allah’ın izniyle bizim işimizdir. Bizler insanlığa hizmeti ibadet bilen anlayışın sahibiyiz” dedi.

Başkan Seçer: Her Türlü Eleştiriye Açığız, Verilmeyecek Cevabımız Yok

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Denetim Komisyonu raporuyla ilgili yaşanan tartışmalar üzerine, “Her türlü eleştiriye açığız. Verilmeyecek cevabımız yok.

ABB Başkanı Mansur Yavaş İftarda Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek Başkent’in gelecek vizyonu için “ortak akıl” ilkesi doğrultusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Çalık, Geçen yıl Malatya’daki üreticilerimize 220 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapıldı

Milletvekili Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.