Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Samanlı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son gelen zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi.

Büyükşehir’de İstişare Zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında AK Parti İl Başkanı ve metropol ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İyi Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu Yönetilemeyen Bir Türkiye Var

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndaki görev değişimi hakkında "Bakanların gitmesi Türkiye'yi kurtarmamaktadır. Sayın Erdoğan'ın Türkiye'den af dileyip gitmesi gerekmektedir.” dedi.

Kiraz, Neden Diğer Toptancılar Değil De Kahtalı’nın Şirketi Bu İşi Yapıyor?

CHP İl Başkanı Enver Kiraz; AKP Milletvekili Hakan Kahtalı’ya seslendi; “Madem bir kazancı karı yoksa şunu yapsın, milletvekili sıfatı olarak bunu almamışsa, bir bayilikse desin ki ‘ben bu işi bırakıyorum tekrar Malatya esnafımız şeker fabrikasından şekerini alsın.’ Bunun önünde bir engel yok” dedi.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Serdar Yıldız Atandı

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından İl Başkanı olarak ataması yapılan Hakan Yılmaz Malatya’da kabul görmüş önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek İlçe teşkilatlarını da oluşturmaya devam ediyor.

Soyer İzmir İle Almanya Şehirleri Arasındaki Bağı Güçlendireceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Almanya’nın İzmir Başkonsolosu Detlev Wolter’ı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Gürkan'a ziyaret

Ziraat Odası Başkanlarını kabul eden Başkan Gürkan,' Çiftçimizin Her Zaman Yanında Olacağız'

CHP’den İyi Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hüseyin Mete, il ve ilçe yönetim kurulu ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına yeni atanan İl Başkanı Hakan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

İYİ Patti'den Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ziyaret

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

Tüfenkci'den savunma yatırımları vurgusu 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Rusya-Ukrayna krizinin ülkeler için savunma yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirterek "Biz iktidara geldiğimizde savunma sanayinde yerlilik oranları yüzde 28’lerdeydi bugün yüzde 80 ‘lere ulaştı daha da ilerlemeye çalışıyoruz" dedi.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem İçin İmzalar Atıldı

İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin hazırladığı “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” mutabakat metninde imzalar atıldı.

Büyükkılıç, Kaysav Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri İli Turizm, Sanat, Kültür ve Araştırma Vakfı (KAYSAV) Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Başkan Mesut Samanlı’dan Miraç Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karademir’den Miraç Kandili Mesajı

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz’dan Miraç Kandili Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Miraç Kandili vesilesiyle kutlama mesajında Yayımladı.

Büyükkılıç, Başkanlarla İstişare Toplantısına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanları ile gerçekleşen istişare toplantısına katıldı.

Başkan Güder, Yetim Çocuklar Ve Aileleriyle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Eğitim Derneği’ndeki yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Yetim çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Güder, yetim ve öksüz çocukların hiçbir zaman sahipsiz olmadığını ifade etti.

Ağbaba: Bu Kriz Ortamında Teşvik Sonlandırılır Mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren 6 puanlık işveren sigorta teşvik priminin ekonomik krizin en derin hissedildiği günümüzde mutlaka uzatılması gerektiğini belirtti.