Yerel

Yerel Haberleri

Büyükşehir Bir Caddeyi Daha Yeniledi

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin en işlek arterlerinden Mustafa Or Caddesi’ni yaklaşık 5 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yeniledi.

Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe’de Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Yüz Güldürüyor

2019 yılından bu yana hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımıyla huzurun ilçesi Battalgazi’de vatandaşlardan büyük takdir toplamayı başaran Battalgazi Belediyesi, Çolakoğlu Mahallesi’nde 15 kilometrelik 2.kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Çınar Beylerderesi Şehir Parkımız Malatya’ya Çok Yakıştı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya’nın en gözde mekânları arasında yer alan Beylerderesini muhteşem bir yatırımla turizme kazandırdık.

21 Temmuz 2023 Battalgazi Belediyesi’nden Depremzede Gençlere Kano Etkinliği

Battalgazi Belediyesi öncülüğünde Karakaya Barajı üzerinde Kano etkinliği düzenlendi. Depremzede gençlerin katıldığı etkinlikte gençler güzel vakit geçirirken programa öncülük eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ettiler. Başkan Güder, bundan sonra Karakaya Barajında daha fazla etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Kuzey Kuşak Yolunda Çalışmalar Hızla Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Hanımınçiftliği Mahallesi'ne 3 Kilometrelik Sıcak Asfalt

Doğalgaza kavuşan ve alt yapısı tamamlanan Hanımınçiftliği Mahallesi'nde Fen İşleri ekipleri 3 kilometrelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çayboyu Bağlantı Yolu ? Oranda Tamamlandı…

Alibaba Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı ile Şeyh Şamil Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayacak olan 'Çayboyu Köprüsü ve Bağlantı Yolu'ndaki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi (Şire Pazarı) projesinde sona gelindiğini ve altyapının tamamlandığı alanlarda da asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

Depremzedelerin Kaldığı Konteyner Kentler Düzenli Olarak İlaçlanıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerden biri olan Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşların sağlığını korumak adına ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını yürütüyor.

MOTAŞ'tan Duraklara Bakım Onarım

Motaş Deprem Sonrası Otobüs Duraklarında Bakım-Onarım Ve Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Parkların Bakım ve Onarımları Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir tarafından Park ve Dinlenme Alanlarında Bulunan Çadırların Kaldırılmasının Ardından Ekipler, Parkların Bakım ve Onarımlarını Aralıksız Sürdürüyor

Binevler Cadde Yenileme Projesinde Asfalta Geçildi

Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nın ilk etabında asfalt çalışmasını tamamladı.

Güldal Akşit Bulvarında Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Genelinde Alternatif Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir’de bir yılda 25 bin kedi ve köpek kısırlaştırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde üremesini engellemek, onların refahını ve toplum sağlığını korumak için kısırlaştırma çalışmalarına hız kazandırdı.

Mersin Büyükşehir Üreticiye Alternatif Tarım Ürünleri Sunuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, alternatif tarım ürünlerini geliştirecek projeler üretmeyi sürdürüyor.

İzmir’in tarihi yatırımı hızla ilerliyor Buca Metrosu tam gaz

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Üçyol–Buca Metro hattında General Asım Gündüz İstasyonu’nda kazık çakma çalışmaları tamamlandı; Buca Koop İstasyonu’nda ise sona yaklaşıldı

Halk Ekmek Ürün Yelpazesi Genişliyor:

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ürün yelpazesine 4 çeşit ekmeği daha dahil etti.

Toplam 2197 haber.