Yerel

Yerel Haberleri

Maski Altyapıyı Yeniliyor

Turgut Temmeli Caddesi’nde bulunan içme suyu ana isale hattı çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Altyapı çok ciddi zarar gördü.

Yeni Polis Kantininin Yapımı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.

Mezarlıklar Daire Başkanlığına Yeni Hizmet Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarına bir yenisini daha ekliyor.

Malatya İçmesuyu Ana İsale Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yoğun girişimleri sonucunda Malatya’ya içme suyu sağlayan Gündüzbey Kaptaj tesisi yeni ana isale hattı 1. etap yapım çalışmaları başladı.

Avustralya’dan Malatya’ya Mobil Arıtma Cihazı Hibe Edildi

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Dünya’dan Malatya’ya yardımlar gelmeye devam ediyor.

Büyükşehir'den Doğantepe Mahallesine Asfalt

Büyükşehir Vatandaşların Can Ve Mal Güvenliği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Doğanyol Belediye Başkanı Bay'dan Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Rahat ve Konforlu Ulaşım İçin Yol Çalışmalarını Aralıksız Sürdürdüklerini belirterek' bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Selahattin Gürkan a teşekkür ediyorum' dedi

Büyükşehir Belediyesi Fidan Üretim Sahasında Yetiştirilen 30 Bin Fidan Dikime Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidan ve Süs Bitkileri Üretim Şube Müdürlüğü Fidan Üretim Sahası’nda, 30 türden 30 bin adet fidan yetiştirilerek, dikime hazır hale getirildi.

Yeşilyurt'un Merkez ve Kırsal Bölgelerinin Ulaşım Ağı Konforlu Hale Geliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' Bindal Mahallemizi Konforlu Yollarla Buluşturuyoruz'

Doğanyol Gevheruşağı Mahallesi’nin Yol Çilesi Sona Eriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi kırsal mahallelerde vatandaşların güvenli ve standartları yüksek yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Asırlık Battalgazi, Yeni İmar Yollarıyla Güzelleşiyor

Büyüyen ve gelişen Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Hanımınçiftliği Mahallesi Milli mevkinde 2 bin metrelik yeni imar yolu açma çalışmalarını tamamladı.

Yaka Mahallesi’ni Merkeze Bağlayan Yol Baştan Sona Yenileniyor

Malatya’daki trafik sorununu çözmek adına yoğun mesai harcayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Buğday Pazarı, Lisanlı Depoculuk, Malatya Yaş Sebze ve Meyve Hali ile Şehir Mezarlığı’nın bulunduğu bölgede, yüksek standartlarda asfaltlama çalışması yapıyor.

Battalgazi'deki Ulaşım Yatırımları Büyük Takdir Topluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve taşra demeden ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Battalgazi'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Ödüllü Turnuva

Battalgazi Belediyesi sağlıklı bir gelecek için tüm vatandaşları sporla buluşturmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerden biri olan ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası için kayıtlar başladı.

Battalgazi’de Tekstilkent Projesinde Sona Yaklaşıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Battalgazi Belediyesi tarafından ortak olarak yürütülmekte olan Tesktilkent Projesinde sona yaklaşıldı.

Orduzu Gençlik Ve Spor Kompleksi Uluslararası Müsabakalara Ev Sahipliği Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksi, amatör, ulusal ve uluslararası müsabakaların faaliyet gösterebileceği standartlarda projelendirildi. Malatya’nın gelecek 50 yılda ihtiyaç duyulacak sportif faaliyetlerini karşılayacak spor kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların merkezle ulaşımını daha rahat bir şekilde sağlamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Bir Caddeyi Daha Yeniledi

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin en işlek arterlerinden Mustafa Or Caddesi’ni yaklaşık 5 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yeniledi.

Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe’de Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Toplam 2195 haber.