Yerel

Yerel Haberleri

Derme Deresi İlçeye Nefes Oluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in en önemli projelerinden biri olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nde birinci etabın sonuna gelindi.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi'nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

EGO Genel Müdürlüğü 81 Yaşında

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü 81. yaşını kutluyor.

Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Yenice Mahallesi’nde Alt Yapı Ve Stabilize Çalışması

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Alacakapı Mahallesi’nde Yol Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Alacakapı Mahallesi’nde stabilize yol çalışması yapıldı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüsleri Kış Şartlarına Hazırladı

EGO Genel Müdürlüğü 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulaması nedeniyle Başkent genelinde hizmet veren bin 850 otobüsün lastiklerini kış lastikleri ile değiştirdi.

Ankara Kalesi 3. Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

İzmir’in 66 taşıt ve yaya köprüsü yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4 buçuk yılı aşkın sürede doğal afetlere dirençli bir kent yaratmak ve kesintisiz ulaşımı sağlamak için 700 milyon TL’lik yatırıma imza attı.

Büyükşehir, 25 Milyon Tl’lik 250 Bin Metrekare Kilit Beton Parke Taşı Üretti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ayda Tomarza Gülveren Şantiyesi’nde ilçe belediyelerine kırsal mahallelerinin ihtiyacı olan 25 milyon TL maliyetle ürettiği 250 bin metrekare kilit beton parke taşının teslimatını yaptı.

Battalgazi Belediyesi’nden Enkaz Sonrası Temizlik Çalışması

Deprem sonrasında hayatın normale dönmesi için çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olurken sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan kalıntıları da temizleyerek mahalleleri temiz bir hale getiriyor.

Büyükşehir Projeleri ne Ziyaretçilerden Büyük Beğeni

Büyükşehir Belediye Projeleri Ziyaretçilerden Büyük Beğeni Alıyor

MHP Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Etkinlik

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Çocuk Hakları Günü Etkinliği

Battalgazi Belediyesi Aslanbey Mahallesine 2 Bin 500 Metrekare Kilit Taşı

Battalgazi Belediyesi tarafından enkaz kaldırma çalışması sonrasında bozulan yollar ve kaldırımlar yeniden yapılıyor. Yıkımın bittiği Aslanbey Mahallesi'nde çalışma gerçekleştiren ekipler 2 bin 500 metrekare kilit taşı döşeyecek.

‘Malatya Doğanşehir Elmalı Barajı Ve Sulaması Tamamlandı’

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Etimesgut’a Kazandıracağı İki Büyük Tesiste Çalışmalar Sürüyor

Sosyal ve Kültürel zenginliği artırarak, toplumsal bağları güçlendirecek ve yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalara önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin tüm ilçelerine yeni aile yaşam merkezleri kazandırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

İlk kamu hayvan hastanesi İzmir’de açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediye, sokak hayvanlarını daha modern tedavi imkanlarına kavuşturacak Seyrek Hayvan Hastanesi’ni yakında hizmete almayı planlıyor.

Hayvan Yetiştiricilerine Mineral Blok Desteği

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sürekli artış gösteren maliyetler karşısında zorlanan üreticiler için sürdürdüğü proje kapsamında İnönü ve Beylikova ilçelerinde başvuruda bulunan küçükbaş hayvan yetiştiricilerine mineral blok desteği sağladı.

Deprem Sonrası Bozulan Yollar Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde çalışmalarını sürdürüyor

Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde Sona Doğru

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Toplam 2184 haber.