Magazin

Magazin Haberleri

Ünlü Yapımcı Zeynep Atakan’dan Genç Sinemacılara Tüyolar

Elia Suleyman, Nuri Bilge Ceylan, Tayfun Pirselimoğlu, Kutluğ Ataman gibi birçok başarılı yönetmenin filmlerinin yapımcılığını üstlenen ve yaklaşık 12 yıldır Türkiye sineması için insan kaynağına destek olan Yapım Laboratuvarı'nın (YAPIMLAB) kurucusu Zeynep Atakan, dijital içerik platformu Accessland.live’da genç sinemacılara yol gösterici yayınları ile bir araya geliyor.

Korku Takvimi Galası Yapıldı

13 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan “Korku Takvimi” isimli sinema filminin galası Sapphire AVM’de yapıldı.

Almanya'nın en ünlüsü Kısmet Wedding Coiffeurin sezonu açtı!

Ünlü Kuaför Kısmet Wedding Coiffeurin Sezona iddialı bir giriş yaptı!

Bal İle Youtube’da Rekor Kırdılar

“Cennetten Çiçek” şarkısıyla yıldızı parlayan Zehra ve Kafalar grubunun üyelerinden Bilal Hancı’nın ortak çalışması “Bal” kısa sürede rekor kırdı.

Starlar Estetik Sırasında

Sağlık turizminin son dönemde zirve yaptığı ülkemizde işinin en tecrübeli isimlerinden " Zeyneplestetik " kurucusu Zeynep Kaya, başta Almanya olmak üzere Avrupa ve Arap yarım adasının birçok star ismi estetik için sıra bekliyor ifadesinde bulundu.

Bağımsız Ve Özgür Müzisyenim

Kendisini söz. şarkı yazarı, multienstrümentalist(çok enstrüman çalan) bir müzisyen olarak ve işinin her safhasını kendi yetenekleriyle çözebilme yetisine sahip olan biri olarak tanımlayan Ege Yakut, “Girdap” isimli şarkısını müzik severlere sundu.

Onur Şanlı'dan sevenlerine şarkı müjdesi

Pandemi nedeni ile uzun süredir yeni çalışmalarını erteleyen Karadeniz’li sanatçı Onur ŞANLI sevenlerine müjdeyi verdi.

Ramazan Meleği İyilik Turlarında

İş ve cemiyet hayatının başarılı İsmi mimar Merve Mermer, yaptığı projeler ile adından övgü ile bahsettirmeyi başardı.

Demet Akalın'a Kısmet Caroline'ye Destek

Caroline Yılmaz geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı için düet yaptığı Sinan Akçıl ile kameralarının karşısına geçmişti. Sözü-müziği Akçıl’a ait olan şarkının hikayesi ortaya çıktı.

Wilma Elles, Cihangir'de bir beyefendiyle yan yana görüntülendi.

Boşanması sonrası özel hayatıyla hiç gündeme gelmeyen Wilma Elles, yanlış anlamalara sebebiyet vermeden yanındaki kişinin genç iş insanı ve oyuncu adayı Ferhat Karabatak olduğunu söyledi.

Listelere Devire Devire Giriş

Nergiz, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni teklisi “Devire Devire” yi 15 Nisan'da Dijital Meydan etiketi ile dinleyicilerle buluşturdu.

Kendisini Taklit Edenlere Vizyonsuz Şarkısıyla Gönderme

Açtığı güzellik merkezleri ve kozmetik ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Neslim Güngen, müzik kariyerine sözü & müziği Ayşe Müftüoğlu ve Okan Akı’ya düzenlemesi Okan Akı’ya ait “Vizyonsuz” şarkısıyla devam ediyor.

Korku Takviminin Güzel Yüzü

10 yıldır oyunculuk mesleğinde birçok başarıya imza atan güzel oyuncu Melisa Seda, şimdiye kadar yer aldığı projelerin dışında bir sinema filmiyle beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor.

Burak Akan'dan Define Filmi Geliyor

Film çalışmalarına bu dönemde hız veren ünlü senarist, yönetmen Burak Akan arkeolojik bir filme imzasını atacak.

Cansu Dere İspanya’ya Daha Sik Gelmeyi Planliyorum Dedi.

Cansu Dere yoğun ilgi üzerine kendisi icin düzenlenen Hard Rock Madrid Hotel’deki basın toplantısına katıldı.

Usta Şarkılar 22 Nisan’da Müzikseverlerle Buluşuyor

Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, arabesk eserleri seslendirmede de ustaca olduğunu gözler önüne serdiği “Usta Şarkılar” projesini tamamladı. Türk Pop Müziğin ünlü isminin, 22 Nisan’da tüm dijital platformlarda müzikseverler ile buluşacak yeni projesi için geriye sayım başladı.

Leylimley Kliplendi

Yapılan ölçümlerle ses özellikleriyle 3 dalda Guinness rekorunu elinde tutan Gururbey, klasikler arasına giren Zülfü Livaneli imzalı Leylimley isimli eseri yeniden yorumladı.

Podyuma Adım Attı

Başarılı oyuncu Derya Şen, mankenliğe el attı.

Pınar Bent 2022 sezon defilesini 31 Mart'ta yapıyor

Pınar Bent kendi hazırladığı gelinliklerinin tasarımcısı olarak Gelin Damat Dergisi’nin 2022 koleksiyonu kapanış defilesini Adile Sultan Sarayında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Toplam 200 haber.