Magazin

Magazin Haberleri

Yılın En İyi Kadın Sunucusu ödülü Esra Erol’a Verildi

İstanbul Üniversitesi Öğrencilerinin Verdiği “Yılın En İyi Kadın Sunucusu” Ödülü Esra Erol’un Oldu.

Biri Bitti Diğerine Başlıyor

Türkiye’de çektiği “Nisan” isimli sinema filminin vizyona girmesi için gün sayan Makedon kökenli olup Almanya’da yaşayan Canan Nezirova, İkinci film için kısa sürede Türkiye’ye döndü.

Şahsenem Stüdyoda

Orta Asya müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Şahsenem, kendisine şöhret kapılarını aralayan “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eseri tekrardan yorumladı.

Ezgizem ve Yakari çiftinden Baby Shower Partisi

Ünlü fenomen Ezgizem yakında dünyaya gelecek erkek çocuğu için bir baby shower partisi düzenledi. Baby Shower partisinin hemen ardından ise Ezgizem ve Yakari çifti ABD'ye uçtu.

Özlem Yıldız Elinden Belma Dönertaş’a Ödül

İstanbul’da Dedeman Otel'de düzenlenen ve Hülya Yanıkdağ ile İlker Bekar tarafından organize edilen Altın Kalite Ödül Töreni, Şenol İpek ve Özlem Yıldız'ın sunumlarıyla gerçekleşti

10 yıllık hasret Esra Erol’da sona erdi.

Esra Erol, 19 yaşındaki Edanur’u annesine ve kardeşlerine kavuşturdu.

Yasemin Türen Öğrenmeye Doymuyor

İki üniversite mezunu ve son üniversitesini bölüm birincisi olarak bitiren ünlü astrolog Yasemin Türen, girdiği her işte önce profesyonel olmak adına eğitimine önem veriyor.

Doğal Güzelliğiyle Çıkışta

Derya Şen akademisinden oyunculuk dersleri almış olan birçok oyuncu film sektöründe boy göstermeye başladılar.

Sanat Dünyasının Gönüllü Terapisti

Renkli dünyanın yaptığı her işte başarıyı yakalayan ismi Yelda Başaran, eğitimini tercih ederek uzaklaştığı ışıltıdan sonra, uzman psikolog olarak başarı yolunda emin adımlarla yürüyor.

Betül İle Sonsuza Kaybolmaya Hazır Mısın?

Almanya'da doğup büyümüş Türk asıllı şarkıcı/söz yazarı Betül, ilk yayınladığı şarkısı "Döner Başım"ın başarısından sonra bu kez "Kaybolsak Sonsuza" ile sıcak yaz günlerini 13 ağustosta kulaklarınıza taşımaya geliyor.

Bu Film Annelik Duygularımı Coşturdu

Bu Film Annelik Duygularımı Coşturdu

Toplam 201 haber.