Magazin

Magazin Haberleri

Esma Er Bi Tek Aşk La Azerbaycan'i Salladi

Uzun yıllardır müzik dünyasında yaptığı çalışmalarla ve sesiyle kendine farklı bir yer edinen Esma Er, yeni çalışması "Bi Tek Aşk"la ilk ödülünü Azerbeycan'dan aldı.

Saba Tümer ‘N Alaçatı Dergisi’nin Sorularını Yanıtladı

BENDE SUNİ BİR ŞEY YOK 25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı TV programlarıyla reyting rekorları kıran, başarılı gazeteci ve televizyoncu Saba Tümer, ‘N Alaçatı Dergisi’ için objektif karşısına geçti.

MSG'de Ferhat Göçer Dönemi Başladı

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkan Ferhat Göçer oldu. 700 Geçerli oy kullanılan Genel Kurulda Ferhat Göçer ve Yönetim Kurulu ekibi toplam 494 oyla, 2 yıl süreyle göreve geldi.

Aslı Özer'den 'Hayatın İzleri'

"Cazzip Project" üçlüsünde yer alan Aslı Özer, ilk solo projesi olan "Hayatın İzleri" adlı şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Mutlu Olan Kadın Güzeldir

Ekranların güzel televizyon sunucusu ve uzman psikolog Yelda Başaran, uzun süredir Zayıflama Psikolojisi üzerine yazdığı kitabını Nisan ayı gibi çıkarmayı planlıyor.

Kimyagerdi Sanatçı Oldu

Laboratuvardan sahnelere transfer olan Elif İnce müzik dünyasında bende varım diyor.

NETFLIX Dizisi İçin 4 Saatte Ölü Oldu

Modelliğin yanı sıra oyunculukta da ilerleyen Dilek Kaya, Mayıs ayında Netflix'te yayınlanacak sürpriz bir projedeki rolü için 4 saatlik makyajla "ölü kız" oldu.

Ayakta Alkışlanan Düet

SMA hastalarına tüm sahne gelirinin bağışlandığı BizBize fasılda yapılan özel gecede Aygün Karadoğan, sahnesi yoğun ilgi gördü.

Turgay Saka & Ferah Zeydan Minibüs Hattına Çektikleri Kliple Dikkat Çekti

Geçmiş olduğumuz aylarda müzikseverlerle buluşturdukları “Tozlu Hayatım” isimli şarkıyla radyo ve televizyonlarla beraber dijital müzik platformları üzerinde de çok hızlı bir yükseliş yaşayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç ve yetenekli iki isim; “Turgay Saka & Ferah Zeydan'' hiç ara vermeden üretmeyi sürdürüyor.

Ana Shine Türkiye’ye Geliyor

Türk Dj’ler İle Çalışacak

Ülkü Ocaklarından,  "Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye"  Konseri

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, "Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" isimli konser düzenleyecek.

Duygu Atakan En İyi Kadın Radyo Programcısı Ödülünü Aldı

Uzun yıllardır Süper FM’de yaptığı yayınlar ile reyting rekorları kıran ve radyo dinleyicilerinin gözdesi olan Duygu Atakan, geçtiğimiz günlerde bir ödüle daha layık görüldü.

Cansever'in yeğeni Samara Can İbo Show'da Roman Havası oynadı!

Berdan Mardini, Cansever, Kader, Azeri Kızı Günel ve Şafak Sezer'in konuk olduğu İbo Show'da eğlenceli anlar yaşandı.

Şahsenem'in Kuş Cenneti

Ünlü pop müzik şarkıcısı ve usta yorumcu Şahsenem evinde 70 kuş ve kaplumbağaları ile yaşıyor. Hayvan sevgisi ile sık sık gündeme gelen Özbek popçu Şahsenem, her zaman sevenlerini şaşırtmaya devam ederken farklı özellikleriyle gündemden düşmüyor.

Kekilli'nin yeni single çalışması

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli yeni single çalışması ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Televizyondan Metroya

‘’Ben Halktan Besleniyorum’’

Seven Ölsün Mü?

Voce music etiketi ve Selçuk Sal Küçük, Jesi Albayrak prodüktörlüğünde ilk profesyonel teklisi “Seven Ölsün mü?” ile Gül Alper renkli dünyaya adım attı.

Esin Yum, yılın televizyon programcısı ödülünü aldı

Şanlıurfa'da 16 Ocak'ta gerçekleşen "Doğu'nun İncileri" Ödül Töreni'nde yılın en iyi televizyon programcısı ödülünü alan Esin Yum başarısını artarak devam edeceğini dile getirdi.

Sezen Aksu Şarkısı Okumam

Sezen Aksu’nun son çıkardığı “Şahane Yaşamak” isimli esere tepkiler çığ gibi büyüyor. Özbek pop sanatçısı Şahsenem tepkisini artık sahnede Sezen Aksu şarkısı okumam diyerek dile getirdi.

Toplam 200 haber.