Magazin

Magazin Haberleri

Sezen Aksu Şarkısı Okumam

Sezen Aksu’nun son çıkardığı “Şahane Yaşamak” isimli esere tepkiler çığ gibi büyüyor. Özbek pop sanatçısı Şahsenem tepkisini artık sahnede Sezen Aksu şarkısı okumam diyerek dile getirdi.

İstanbul Aşkını Şarkıda Yorumladı

Azerbaycan’ın ünlü yorumcusu Zenfira İbrahimova, İstanbul’a olan aşkını melodilerle süsleyerek yorumladı ve birde klip çekti.

Markalar Doğru Yönetilmiyor

21 yaşında olmasına rağmen 20’nin üzerinde şirketin marka danışmanlığını yapan Buse Kurt, genç yaşına rağmen Optimus medyanın ortağı olmayı başardı.

Arka Sokakların Güzel Ajanı

“Kuruluş Osman” isimli dizi filmde oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Sarı, “Arka Sokaklar” kadrosuna dahil oldu

Tuğba Hatun'un Kaybolan Yılları

Sevilen sanatçı Tuğba Hatun, uzun bir aradan sonra Sezen Aksu şarkısı “Kaybolan Yıllar” ile sevenleriyle buluştu.

Dedemin Gözyaşları Filminin İlk Teaseri Yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda çekimleri tamamlanan “Dedemin Gözyaşları” isimli sinema filminin ilk teaseri yayınlandı.

Elif Avcı Herkeste kaynak bende orijinal

Elif Avcı hem sesiyle hem de saçıyla Türk halk müziği konseptinde müzik severlerin beğenisine sunduğu "Şark" isimli çalışmasıyla dikkatleri çeken Elif Avcı, hem kulağa hem de gözlere hitap ediyor.

Hiç bilmediği annesine 33 yıl sonra Esra Erol’da kavuştu

? görme engelli 33 yaşındaki İbrahim Can, hiç bilmediği biyolojik annesini bulmak için Esra Erol’un kapısını çaldı

Sete Elimizde Bavulla Geliyorduk

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in vites büyütmekten çekinmedikleri, öngörülemeyen konu yelpazeleriyle izleyenleri dost meclisine davet ettikleri, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Schweppes’in sunduğu ‘Teras Noir’ programına bu hafta son olarak ‘Hamlet’ ve de ‘Annemizi Saklarken’ adlı dizilerde izlediğimiz Hatice Aslan konuk oldu.

Yalnız Kraliçe

Miss FashionTv 2021 kraliçesi olduktan sonra şöhret basamaklarını hızla çıkan Dilara Kırmıt, oyuncu olma kararı alınca ilk projesi için M Yapım Murat Yontan ile el sıkıştı.

Seçkin Şarkılara Devam Ediyor

Radyo ve televizyon dünyasının sevilen yapımcı ve sunucusu Murat Seçkin, başta TRT kurumu olmak üzere birçok özel radyo ve TV kanalında hazırlayıp sunduğu Türk Sanat Müziğini işlediği “Seçkin Şarkılar” isimli programıyla takdir topladı.

Şahsenem Kadın Taraftarlarla Buluştu

Ünlü Özbek popçu Şahsenem, 9 yıl gibi uzak kaldığı müzik dünyasına ve sahnelere hızlı dönüş yaptı. Gaziantep, Gazişehir kadın taraftarlar derneğinin yaptığı “GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ GAZİANTEP” gecesinde 230 kadın karşısında sahne alan Şahsenem, muhteşem bir eğlence gecesine imza attı.

Doktor Yavuz Dizdar'a Yelda Başaran'dan Oscar Ödülü

Flash tv ekranlarında “Yelda Başaran İle Başbaşa” programıyla kısa sürede başarıyı yakalayan güzel sunucu ve uzman psikolog Yelda Başaran, ünlü onkoloji uzmanı Yavuz Dizdar’ı konuk etti.

Kraliçe Oyunculuğa Yürüyor

Miss FashionTv 2021 kraliçesi olduktan sonra en çok aranan isimler arasına giren Dilara Kırmıt, her geçen gün işinde hızla yükselmeye devam ediyor.

Dilşah Gülşah Çelik Rap Müziği Makara’ya Aldı

Sosyal medyanın fenomen kızı Dilşah Gülşah Çelik beklenen single çalışmasını yayınladı.

Güllü 17 yıl aradan sonra ilk şarkısını çıkardı

Ünlü sanatçı Güllü 17 yıllık bir aranın ardından "Allah Yazdıysa Bozsun" adlı şarkısıyla müzikseverlerle buluştu.

Araştırmacı Gazeteci Ulkar Gulmammadzada “Azerbaycan’ın En İyi Kadın Gazetecisi” Ödülüne Laik Görüldü

“İki Devlet Tek Millet” şuuruyla BHS Group Medya ve Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği 4.Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Cvk Park Bosphorus İstanbul otelde sahiplerini buldu.

Azerbaycan'lı Star Türkiye’de

Azerbaycan da yaptığı televizyon programları yanında dizi ve sinema filmleriyle şöhreti yakalayan Aysel Nazim, karakteristik özellikleriyle de topladığı beğeni sayesinde bunu starlığa taşımış bir isim olarak dikkat çekti.

Türkiye'yi Eurovisionda gururla temsil ederim

Şarkıcı Linet'in Eurovision'a İsrail adına katılmak üzere yarışmaya katılması konuşulurken Türkiye'de yaşayan Endonezyalı Siti Kdi'den "İkinci vatanım olan Türkiye, Eurovision'a girmeyi tercih ederse ve beni de buna layık görürlerse seve seve, gururla temsil ederim" açıklaması geldi.

Toplam 201 haber.