Magazin

Magazin Haberleri

Ebru Keskin'den Ölümle Yaşam Arasında Bir Klip: Yoksun

Sözü ve müziği kendisine ait olan Yoksun isimli şarkısının klibinde zor anlar yaşayan Ebru Keskin, sevenlerine unutulmaz bir hikâye armağan etti.

İzmir’e İstanbul’dan Model Gitti

Nilgül Yaylım ve kızı Nil Öztaş birlikte kurdukları tekstil markası Niente, işlerini her geçen gün büyüterek yola devam ediyor.

Anne Kız Aynı Filmde

Feyza Aydın Kılıç’ın başrolünde oynadığı Motelde Katliam seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Esra Erol’a Geldi, Cemile’nin Hayatı Değişti.

ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” programına katılan Cemile, kayınvalidesine göstermiş olduğu tepkilerden dolayı Türkiye’nin en çok konuşulan kadını olmuştu.

Ecem Erkek, Üç Yeni Projeyle Seyirci Karşısında!

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Ecem Erkek, bu kez üç özel projeyle seyircinin karşısına çıkıyor.

Eurovision’da Almanya’yı Betül Mü Temsil Ediyor?

Kalush Orchestra’nın Torino’daki zaferinin ardından Ukrayna ev sahipliğinde Ingiltere’nin Liverpool kentinde gerçekleşecek olan 67. Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başlamışken Almanya kulislerinde Türk asıllı Almanya’da yaşayan sanatçı BETÜL’ün ismi söyleniyor.

Nükhet Duru İş Sanat’ta Caz Rüzârı Estirdi

Türk pop müziğine güçlü sesi ve hafızalarda yer eden şarkılarıyla adını yazdıran Nükhet Duru, İş Sanat’a özel “Nünü Caz Söylüyor” isimli konseriyle İş Kuleleri Salonu’nda sevenleriyle buluştu.

Astroloji Dünyasından İlk 2023 Yorumu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve astrolog olarak danışmanlığını yapan, isabetli öngörüleriyle çok konuşulmasıyla dünya çapında bir şöhreti yakalayan Michaela Astro, Türkiye ve magazin dünyasını Astrolok yönüyle değerlendirdi.

Selim Erdoğan Yeni Projesiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Yeni filmi ‘Benim Babam Bir Kahraman’ için kamera karşısına geçen usta oyuncu Selim Erdoğan, filmde pesimist bir babaya hayat verecek.

Gömü'nün Maceraları Filmi Sete Çıktı

Sıcak mahalle ruhunun ve birlik beraberliğin anlatıldığı çocuk filmi Gömü 'nün Maceraları, zengin oyuncu kadrosuyla motor dedi. Setten paylaşılan ilk kareler çocukları ve ailelerini heyecanlandırdı.

Yıldız Tilbe'ye Minnet Borçluyum

Ünlü şarkıcı Jale Parıltı, ara verdiği sahnelere ve müzik dünyasına 5 tekli şarkıyla hızlı bir dönüş yaptı.

Hayranları Ekran Başında Ağaç Oldu

TRT 1 ‘in en çok izlenen ‘Teşkilat’ dizisinde ‘Celine’ karakterini canlandıran Cansu Tuman’ın hayranları sosyal medya aracılığıyla “Ekran başında ağaç olduk”,

Dikkatleri Çekmeyi Başardı

Aylin Austürk ve Mehmet Tan düet yorumuyla Erken müzik çatısı altında müzikseverlerle buluşan “Çocukluk Aşkı” isimli eser yorumcusunu starlığa taşıyor.

2022 Best Modellerden Kozmetik Defilesi

Moda dünyası ve renkli kozmetik dünyası birbirinden ayrılmaz ikilidir, fikriyle yola çıkan Alix Avien Paris 2022 Best Model Of Türkiye yarışmasının finalistleriyle, makyaj sanatçılarımızın yetenekleri, kaliteli ürünleri tescilli modellerle podyumda hayat buldu.

Astroloji Falcılık Değildir

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve astrolog olarak danışmanlığını yapan, isabetli öngörüleriyle çok konuşulmasıyla dünya çapında bir şöhreti yakalayan Michaela Astro, son dönem eğitimini aldığı konunun saptırılmasından rahatsız.

38 derece ateşle Manisalıları coşturdu

Manisa Saruhanlı Belediyesinin Cumhuriyetin kuruluşunun 99'uncu yılında düzenlediği kutlamada, sevilen şarkıcı Nadide Sultan konser verdi.

Kasım Ayında 5. Tekli Yayında

Müzik dünyasının sevilen sesi Jale Parıltı, bir çok eseri yorumuyla ya star yaptı yada star eseri yeniden yorumlayarak gönüllerdeki yerini pekiştirdi ve haklı şöhreti yakaladı.

Billur Kalkavan’ın Çocukluk Elbiseleri Hastalara Umut Işığı Olacak

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın çerçevelettirdiği çocukluk giysileri, 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı tarafından Türk Kanser Derneği yararına Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’ndeki “Ünlü Objeler Sergisi” için bağışlandı. Billur Kalkavan’ın bir yaşındayken giydiği kıyafeti, Osmanlı Hanedan üyesi annesinin sakladığı nadide aile kumaşlarından özel terzisine yaptırılmış.

Cansever & Mustafa Arapoğlu ve Zeyd aynı projede buluştu!

Arabeskin usta ismi Cansever, bugüne kadar pek çok ünlü ismin aranjesinde imzası bulunan Mustafa Arapoğlu ve rapçi Zeyd ile düet yaptı.

Toplam 200 haber.