İzmir'de Pınar Aylin Rüzgarı Esti

Sevgililer Günü'nde Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ta sahne alan Pınar Aylin, 80'ler ve 90'lar temalı performansıyla, 'Hyatt Bir Başka' dedirtti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Aşk dolu bu gecede misafirlerine aynı zamanda eğlence dolu dakikalar da yaşatan Pınar Aylin, “Kış Güneşi, Hasretim, Ayrılmam, Palavra” şarkılarını seslendirdi.

“Best of 90’s” konseptiyle hazırladığı özel repertuvarın büyük ilgi gördüğü konserde misafirlerini adeta sihirli bir zaman yolculuğuna çıkaran Pınar Aylin, muhteşem performansıyla geceye damga vurdu.

Tüm romantik detaylar düşünülerek kurgulanan gece, görkemli davetlere kucak açan ve panoramik şehir ve körfez manzaralı terası ile İzmir’in en yeni ve en gözde salonu haline gelen İstinye Balo Salonu’nun ikonik ambiyansında gerçekleşti.

Konukları performansıyla coşturan diğer isim de Dj Sani oldu. Müzik ziyafeti ile başlayıp devam eden gecede usta şeflerin imzasını taşıyan gala yemeği büyük beğeni topladı. Gecenin konseptine uygun tasarımıyla dikkat çeken tatlı Yaban Mersinli Çikolatalı Mus ise menünün favorisi oldu.

 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN