Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Canton Fuarı’na katılan şirket sayısı 35 bini aştı

Canton Fuarı olarak da bilinen Çin Import-Export (İthalat-İhracat) Fuarı'nın 132’nci dönemi, 15 Ekim Cumartesi günü çevrimiçi açıldı.

Sanata Ve Sanatçıya Yapılan Yatırımın Karşılığı Alınıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Ömer Faruk Ustaoğlu, bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nde ‘En İyi Genç Yetenek Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek İle Birlikte 5. Kayseri Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte kitapseverler ve tüm Kayserililer tarafından büyük bir heyecanla karşılanan 5. Kayseri Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek, kitapseverler ile bir araya geldi.

Başkan Çınar, Çocuklarımız Mutlu Oldukça Bizde Mutlu Oluyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinin Minik Misafirleri İçin Ahşap Boyama Etkinliği Düzenlendi

İrfan Sofrasının Kandilleri Programına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanlığı ve Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu işbirliğinde Ömer Tuğrul İnançer anısına “İrfan Sofrasının Kandilleri” konulu bir program düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları, Kitap Dostlarıyla Buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Ekim tarihinde açılan Ulusal Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İrfan Sofrasının Kandillerin’de Ömer Tuğrul İnançer Anlatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu işbirliğinde “İrfan Sofrasının Kandilleri Ömer Tuğrul İnançer” konulu bir konferans düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor.

Başkan Güngör, Bertiz Masere Günleri Festivali’ne Katıldı

Geleneksel 2. Bertiz Masere Günleri Festivali’ne katılan Başkan Güngör, “Masere günlerinde üzümün işlenmesi asırlardır devam eden bir kültür.

Tam Bana Göre Festivali’nde Büyükşehir Belediyesinin Standına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin,AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı ‘Tam Bana Göre Festivali’nde yer alan standına ziyaretçilerin ilgisi yoğun.

Uygarlıkların İzinde Çağdaş Tasarımlar Adlı Sergi Açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği sanatçı Babür Kerim İncedayı’nın ‘Uygarlıkların İzinde Çağdaş Tasarımlar’ adlı sergisi Vali Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla açıldı.

Başkan Çınar, Ödüllü Gençlik Projelerimizi Geniş Kesimlere Aktarma Fırsatı Yakaladık

Yeşilyurt Belediyesi’nin‘ Tam Bana Göre’ Festivalinde Açtığı Stant Gençlerin Uğrak Noktasına Dönüştü

Battalgazi Belediyesi’nin Düzenlediği Saliha Erdim Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aile Akademisi’ programları kapsamında Araştırmacı-Yazar Saliha Erdim ‘Eşler Arasında İyi Bir İletişimin Stratejileri’ başlığıyla verdiği konferansa katılım yoğun oldu.

Hayvan Barınağı Minik Misafirlerini Ağırladı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvan Barınağı minik ziyaretçileriyle doldu taştı.

Modern Çağda Tüketim Konulu Konferans Düzenlendi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınları bilinçlendirmeye yönelik yapmış olduğu çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Hayvan Sevgisiyle Büyütelim Ki O Sevgi Tüm Dünyayı Güzelleştirsin

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ Özel Programı Düzenlendi

Usta Şagirt Kümbeti Restorasyon Projesine Ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 21’incisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Yeşil Battalgazi Gülistan Battalgazi’ye Dönüştürülüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’ndeki 9 bin metrekarelik alana yapılan ve 1 yıl gibi kısa bir süre içinde yapımı tamamlanan “Gül Bahçesi ve Gül Cafe” düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Malatya Yassı Kadayıfı'na Coğrafi İşaret Tescil Belgesi

Malatya'nın zengin yemek mutfağında yer alan yöresel lezzetlerin kimliklendirilmesi ve ticari payının artması için çalışmalarını yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyinin ortak girişimi neticesinde Türk Patent ve Marka Kurumundan Coğrafi İşaret Tescil Belgesine kavuşan Malatya Yassı Kadayıfının tescil belgesi Akpınar'daki tatlıcı esnafına dağıtıldı.

Toplam 876 haber.