Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Keskin'den Tecde Konteyner Çarşısı Esnafına Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,6 Şubat depremlerin de işyeri yıkılan yada ağır hasar gören esnaflara Tecde Yolu üzerinde kurulan Konteyner Çarşısını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Sadıkoğlu: Hibe Ve Kredi Desteği Reel Maliyetlere Göre Belirlenmeli

Yerinde dönüşüm hibe ve kredi destek paketini değerlendiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yerinde dönüşüm desteğinin TOKİ deprem konutlarında olduğu gibi maliyetin `’ını devlet @’ını da vatandaş ödemesi şeklinde olması gerektiğini söyledi.

Çin'in otomobil ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 75,7 arttı

Çin'in otomobil ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 75,7 arttı Çin Otomobil Üreticileri Birliği'nin verileri, ülkenin otomobil ihracatının, içinde bulunduğumuz yılın ilk yarısında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 75,7 oranında artarak, güçlü büyüme trendini sürdürdüğünü gösterdi.

Başkan Sadıkoğlu: Esnaf Yeni Sanayi Sitesinin Akıbeti Konusunda Endişeli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

DASK’IN İşleyişi Ve Hasar Süreçleri Malatya’da Konuşuldu

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda acenteler ve banka temsilcileri ile bir araya geldi.

Çin’in dış ticaret hacmi ilk kez 20 trilyon yuanı geçti

Çin Gümrük Genel İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yılın ilk 6 ayında Çin’in dış ticaret hacmi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,1 arttı.

Deprem Bölgesindeki Uzman Eller İçin Genç Girişimcilere 75 Milyon Liralık Ek Bütçe

Hibe Sözleşmesi İmzalamaya Hak Kazanan 300 Proje Sahibi Girişimcilerin Yer Aldığı Listeler Bugünden İtibaren Askıya Çıkarıldı - Bakan Yumaklı: “Depremden Etkilenen İllerimizde Kırsalı Yeniden Ayağa Kaldırmaya Devam Ediyoruz.”

Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Ticari hayat normalleşmeden mücbir sebep halinin kaldırılması sorunları azaltmaz, aksine artırır.

Başkan Sadıkoğlu: Enkaz Demirlerinin Yerinde Ayrıştırılmasına Son Verilmeli

Ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımında demirlerin yerinde ayrıştırılması sırasında çıkan asbest maddesinin insan ve çevre sağlığını tehlikeye attığını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Esnafımız ve vatandaşımız ayrıştırma işlemiyle günlerce süren yıkımların içinde yaşamını ve ticaretini sürdürmeye çalışıyor.

Haziran Ayında Malatya Havalimanı’nda 64.975 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2023 yılı Haziran ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Sadıkoğlu' Ek Desteklerin Acil Hayata Geçirilmesini Bekliyoruz'

Başkan Sadıkoğlu: İşveren payını personele ödersek gidenlerin geri dönmesini sağlayabiliriz

Tarım Ve Orman Bakanlığının İlgili Kuruluşu Türkşeker, 1000 Geçici İşçi Alacak

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker A.Ş. fabrikalarında 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 1.000 geçici işçi (6 ay süre ile) alımı yapılacak

Amerikalıların protein ihtiyacını karşılamaya gittiler

ABD’ye su ürünleri ve hayvansal mamulleri ihracatında yüzde 48’lik artış

Rekorlar Kıran Trabzon 2 Milyon Turiste Koşuyor!

Trabzon Uluslararası Havalimanı (TZX), 30 Haziran 2023 tarihinde tüm zamanların rekorunu kırdı. 12 farklı ülkeden direkt uçuşlarla yükselişe geçen Trabzon, 2 milyon turiste koşuyor…

Kamu Görevlisi Emekliler; Sözün Tutulmasını, Seyyanen İlave Ödemenin Yansıtılmasını Bekliyor

Yıllarca gece-gündüz demeden devletimizin görevlerini eksiksiz yürütmüş, milletimize hizmet etmiş, ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı sunmuş, vatandaşlarımızın refaha ve felaha ulaşması için alın teri akıtmış kamu görevlisi emeklileriyiz.

Fuxing treni, 453 kilometre hıza ulaşarak rekor kırdı

Çin Demiryolları İşletmesinin açıklamasına göre, mevcut olanlardan daha hızlı bir yüksek hızlı trenin performansını denemek için testlere başlandı.

Ticaret Canlanmadan, Şehri Ayağa Kaldırmamız Mümkün Değil

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu: ' Ticaret canlanmadan, şehri ayağa kaldırmamız mümkün değil' dedi.

Çin’in imalat sektörü PMI endeksi yüzde 49’a çıktı

Çin’in imalat sektöründeki PMI haziranda hafif toparlanma ile yüzde 49 seviyesine çıktı.

Çin’de lojistik sektörünün 5 aylık performansı 5 trilyon yuanı aştı

Çin Lojistik ve Satın Alma Federasyonu, ocak-mayıs aylarına ait lojistik işleyiş verilerini yayınladı. Veriler lojistik sektöründeki toparlanmanın sürdüğünü gösterdi.

Toplam 1356 haber.