Çevre

Çevre Haberleri

Heyecanla Beklenen Eskimalatya Meydan Projesi’nin Startı Verildi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Eskimalatyamızın ihtişamına ihtişam katacak projemiz ile ilçemiz yeni bir kimlik kazanacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Milletvekili Çakır ve Başkan Güder, Gül Bahçesini İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Gül Bahçesi Proje” alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Maski, İçme Suyu Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal bölgeler başta olmak üzere Malatya merkezde de altyapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karagöz Mahallesi’ndeki Meydan Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi’de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Fırat EDAŞ’tan 2022 Yılının İlk Yarısında Yatırımlara Hız Verdi

Elâzığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya’da elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle 2022’nin ilk yarısında yatırımlarını artırdı.

 100. Yıl Parkı Malatya İçin Çok Büyük Bir Kazanımdır

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan 300 dönümlük alanda yapılmakta olan 100. Yıl Kent Parkı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mert Kaçak Suya Müsaade Etmeyeceğiz

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, kaçak su kullanmanın başkasının hakkını gasp etmek olduğunu belirterek, kaçak su kullanan kişilerin ihbar edilmesi gerektiğini kaydetti.

İl Müdürü Macit'den en büyük böğürtlen bahçesi ziyaret

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Sürgü Mahallesi'nde 7 bin metrekare alanda örnek olarak kurulan bölgenin en büyük böğürtlen bahçesi ziyaret edildi..

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Battalgazi’de startı verilen “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Güder: Battalgazi’mize Hayırlı Olsun

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yoğun gayretleri sonucunda startı verilen Eskimalatya-Hasırcılar yolu üzerinde bulunan Hemzemin alt geçidindeki Tüp Geçit çalışmaları tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yapmış olduğu hizmetlerin yanında daha kaliteli hizmet üretmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolu Açma Çalışmaları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da güzelleşen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Merkez Beydağı Mahallesi’nde 600 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

Çiftçilere Dağıtılan Tohumlar Hasat Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tarla Günü’nde çiftçilerle bir araya gelerek Şubat ayında dağıtılan arpa ve buğday tohumlarının hasat etkinliğine katıldı.

Başkan Gürkan Lavanta Hasadına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü kontrolünde Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi amacı ile 2018 yılında Arguvan ilçesi İçmece mahallesinde 3 dekarlık alanda Isparta ilinden getirilen 6.000 adet Lavandula Angustifolia çeşidi ile ekimine başlanan Lavanta bitkisinin 2022 yılı hasadına katıldı.

Şehit Özdemir ve Tekedereli İsimleri Kavşaklarda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatanı, bayrağı ve milleti için şahadet şerbetini içen şehitlerinin isimlerinivermiş olduğu kavşaklarda yaşatacak.

Battalgazi’deki Gül Bahçesi’nde Sona Yaklaşıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde yapımı aralıksız devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nde sona yaklaşıldı.

Başkan Gürkan,  Yenilenen Horata Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Horata Mesire alanında incelemelerde bulunarak, projede yer alan yenileme çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden 35 Milyonluk Dev Proje

Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 35 milyon liralık “Derme Deresi Rekreasyon Alanı Proje”nin startı verildi.

Gaziantep Büyükşehir, Orman Yangını Riskine Karşı Kentteki Tedbirlerini Artırdı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sıcaklıkların artmasıyla birlikte kentteki ormanlık alanlarda meydana gelecek yangın riskine karşı tedbirlerini artırdı.

Toplam 168 haber.