Çevre

Çevre Haberleri

Mert, 2022’de Birçok Yerin Altyapısı Tamamlanmış Olacak

Hanımınçiftliği Mahallesi’nde devam eden içme suyu çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Ekip sahada olursa sorun biter.

Maski, Su Baskınlarına Ve Göllenmelere Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’yı etkisi altına alan yoğun yağış esnasında meydana gelen sıkıntıların önüne geçmek için Acil Müdahale Ekibi oluşturdu.

Arıtma Tesisi Alanına 300 Fidan Dikildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi alanına MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Battalgazi İlçesi Hasırcılar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerin katılımıyla 300 fidan dikildi.

Başkan Gürkan: Yapraklı Hes Çalışmalarımız Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, artan enerji maliyetlerinin önüne geçmek için yenilenebilir enerji konusunda hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Dönem sonunda 35 MW’lık bir elektrik üretimi hedeflemekteyiz” dedi.

Temel Atma Töreni Saat 14.00’de

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 300 dönümlük alana 100. Yıl Kent Parkı yapılıyor.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Yakışır Bir Kütüphane İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan Millet Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan Akarsularımızı Atıklardan Kurtarıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çevreye önem veren bir Büyükşehiriz.

Battalgazi’deki Mezarlıklarda Ramazan Ayı Temizliği

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı öncesi vatandaşların rahat mezarlık ziyareti gerçekleştirebilmeleri için ilçede bulunan tüm mezarlık alanlarında temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Haşereyle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Vatandaşların haşeresiz bir yaz mevsimi geçirmesi için haşereyle mücadele çalışmalarını yıl boyu sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Ulaşım Yatırımları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da gelişen Battalgazi’deki ulaşım yatırımları kapsamındaki çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Alacakapı ve Toygar Mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi’deki Prestij Sokak Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı’nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla startı verilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kuyulu’nun Kanalizasyon Sorunu Tarihe Karışıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde başlattığı altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Büyükşehir Belediyesinden Kar Mesaisi

Meteorolojiden yapılan uyarı sonrasında gerekli bütün tedbirleri alan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına anında müdahale ederek olası olumsuzlukların yaşanmasını engelliyor.

Battalgazi’deki Gençlik Yatırımları Göz Kamaştırıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için toplam 25 milyonluk gençlik ve spor yatırımını ilçeyle buluşturmayı başardı.

Hekimhan Doğalgaza kavuşuyor!

Hekimha'nın en büyük problemi olan Doğalgaz için büyük bir adım atıldı.

3 Mahallenin 30 Yıllık İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Battalgazi Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarını tamamladığı cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 168 haber.