Çevre

Çevre Haberleri

Fırat EDAŞ, Malatya’ya yatırımlarında hız kesmiyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sorumluluk bölgesindeki illerin birçok noktasında kesintisiz enerji hedefiyle yatırımlarını sürdürüyor.

Başkan Güder: Battalgazi’de Asfaltsız Yol Bırakmama Hedefimiz Var

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hanımınçiftliği Mahallesindeki 1.5 milyonluk ulaşım yatırımını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsız yol bırakmama hedefimiz var” dedi.

Maski Genel Müdürü Mert, Susuz Bir Yer Bırakmayacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçelere bağlı mahallelerde alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Fırat Edaş’tan Malatya Akçadağ’a Yatırım

Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı Doğu mahallesinde toplamda 2 milyon 520 bin TL yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Temiz Çevre ve Atık Eğitimleri

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında, öğrencilere oyunlarla geri dönüşüm eğitimleri veriliyor.

Fırat Edaş’tan Malatya Yeşilyurt’a Bir Yatırım Daha

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin Konak mahallesine 460 bin TL yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ, Malatya’nın pek çok noktasındaki bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Fırat Edaş, Malatya’yı Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.(Fırat EDAŞ), Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde toplam 40 ilçede yaklaşık 1.2 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 211 Bin Tl Tutarında Yatırım

2021 yılı yatırım planları kapsamında, Malatya’nın pek çok noktasında çalışmalarını kesintisiz sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yeşilyurt’ta İkizce mahallesi için 1 milyon 211 binTL tutarında planladığı yatırımı tamamladı.

Mezarlık Alanı Bakımsızlıktan Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Malatya’nın Kale ilçesi Mahmut Dursun Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kale Merkez Mezarlığı bakımsızlıktan ve düzensizlikten dolayı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Fırat Edaş’ın Özgür Kuşlar Projesiyle Göçmen Kuşlar Güvende

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında,enerji nakil hatlarındaki izolasyon çalışmalarıbu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

Teksin Mersin 7’den 70’e Herkesin Adresi Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 185 Teksin Mersin Çağrı Merkezi, 5 yaşındaki Kaan’ın sivrisinek şikayeti üzerine anında harekete geçti.

Niğde’de dolu tarım arazilerine zarar verdi

Niğde'de sağanak yağış ve ardından başlayan dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi.

Amasya’da ceviz büyüklüğündeki dolu, tarım alanlarını vurdu

Amasya Suluova'da gündüz saatlerinde etkili olan sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolu, yaklaşık 3 bin 274 dönüm ekili alanda zarara yol açtı.

Uzungöl'de yıkımlar 5 Ekim'de başlıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl kaçak ve çarpık yapılaşmadan kurtuluyor. Bölgedeki imar barışına uygun olmayan yaklaşık 118 yapının yıkımı için yapı sahiplerine Çaykara Belediyesi tarafından tebligatlar gönderilmeye başlarken, yıkımların 5 Ekim tarihinden itibaren başlanacağı bildirildi.

Doğu'da en yüksek hava sıcaklığı Erzincan'da ölçüldü

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Doğu Anadolu'da en yüksek sıcaklık Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ölçüldü.

Şuhut'ta anız yangını

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bir tarlada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Küresel ısınma ve iklim değişikliği medyanın gündeminde

Değişen hava sıcaklıklarına oranla Türkiye'de 2019 yılı başından itibaren hava durumu bin 856 habere konu olurken, küresel ısınmanın 7 bin 453 haberde yer aldığı görüldü. Medyaya yansıyan haber başlıkları incelendiğinde ise hava durumunun tarıma olan olumsuz etkilerinin ön planda olduğu kaydedildi.

Diyarbakır'da üst yapı çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde yer alan 2 bin 450 metre uzunluğundaki eski Siverek Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Kilis'in içme suyu problemi çözüldü

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, nüfusundan fazla Suriyeli barındıran Kilis'in içme suyu problemini çözdüklerini söyledi.

Toplam 168 haber.