İHH'dan Kurban Yardımları Devam Ediyor

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

İHH ayrıca bu yıl başlattığı bir uygulama ile kurban derilerinden elde edilecek gelirlerle İHH arama kurtarma ekibinin malzeme ihtiyaçlarını güçlendirmede kullanacak.
İHH Elazığ İnsani Yaradım Derneği bu yıl kurban bayramında mazlum ve mağdur ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve muhtaç ailelerin sofralarına et ulaştırmak adına çalışmalarını devam ettiriyor.
‘Veren el ile alan eli buluşturmak’ adına yardım faaliyetlerini kurban bayramında da aralıksız sürdürdüklerini kaydeden İHH Elazığ Temsilcisi Erdal Altunbaş, hayırseverlerin kurban bağışlarını planlı bir organizasyon ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını, bağışların önemli bir kısmını deprem bölgesine ulaştırdıklarını, Çad başta olmak üzere olmak üzere yurt dışında da kurban bağışında bulunduklarını söyledi. Bayramın ilk günü yaklaşık 1 ton kurban bağışı kabul ettiklerini açıklayan Altunbaş, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek kurban derisi bağışı aldıklarını, bu bağışla da derneğin arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılacak olan araç ve gereç ihtiyacını karşılayacaklarını sözlerine ekledi.


 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN